back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
VeștiTurul ținutului secuiesc și restricții de trafic

Turul ținutului secuiesc și restricții de trafic

Data:

După ce generoșii consilieri locali au votat acordarea a 80.000 de lei pentru Turul Ținutului Secuiesc, azi evenimentul va porni din Târgu Mureș. Cu tot suportul ministrului sportului, al primarului și-al consiliului județean Mureș, aparate administrative conduse exclusiv de membri UDMR, până în acest moment, România n-a reușit să câștige niciun turneu din 2006 până acum. Acum are șanse mari pentru că lipsesc echipe din Ucraina și Rusia, iar cei mai mulți sportivi sunt din România și Italia.
Anunțul primăriei
10 august: Restricții de trafic în zona centrală!
🚴 Miercuri, 10 august, de la ora 12.45, se va da startul celei de a 16-a ediții a Turului Ținutului Secuiesc.
❗ Restricții de trafic!
Între orele 11.00-13.00 se va restricționa traficul rutier în zona centrală, respectiv sensul de mers Catedrala Mare spre Mures Mall, str. Bartók Béla, str. Primăriei, str. Tușnad și bretelele de la McDonald’s și în față la Catedrala Mare.

 

Din prezentarea organizatorilor

În anul 2022 are loc cea de a 16-a ediție a Turului Ținutului Secuiesc. Un aspect deosebit al acestui an îl reprezintă faptul că alături de cele trei județe din Ținutul Secuiesc, harta cicliștilor va include, de acum, și orașul Debrețin, deoarece Ungaria va fi cea care va găzdui prezentarea echipelor și traseul primei faze.

Cursă de ciclism pe șosea cu mai multe etape, Turul Secuiesc este o competiție reprezentativă, nu doar în Europa de Est, ci și în întreaga Europă. Fondatorii Eduard Novák și Róbert Ráduly au organizat prima ediție în anul 2006 ca o competiție regională, dar în scurt timp, Turul Ținutului Secuiesc a primit o calificare internațională, astfel că în anul 2008 devenea primul concurs de ciclism din România de categorie UCI 2.2. În același an, Turul Ciclist al României intră în aceeași categorie, dar rolul deschizătorului de drumuri revine Turului Secuiesc.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...