back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planTârgu Mureș. Marș AUR de Ziua Drapelului (video)

Târgu Mureș. Marș AUR de Ziua Drapelului (video)

Data:

Partidul AUR a organizat un marș în Târgu Mureș de Ziua Drapelului, iar coloana a fost condusă de președintele George Simion. Liderul partidului a făcut selfie cu sute de persoane, apoi s-a retras spre finalul evenimentului. Mai jos aveți o galerie foto și comunicatul partidului.

Galerie foto Ceasul Cetății

”De Ziua Drapelului Național la Târgu Mureș am avut parte  de o mare de steaguri tricolore!

În cadrul activităților dedicate Zilei Drapelului la Târgu Mureș a fost organizat Marșul Tricolorului prin care s-au unit în mod simbolic statuile Luceafărului Poeziei – Mihai Eminescu și a Crăișorului Munților – Avram Iancu. Alături de președintele AUR, George Simion a fost străbătut orașul, înnobilându-l cu sfântul nostru Tricolor!

În fața statuii eroului Avram Iancu s-a desfășurat un program care a cuprins sfințirea drapelului tricolor, depunere de coroane și alocuțiuni. În deschidere, maestrul Nicolae Voiculeț a oferit o interpretare superbă la nai a Imnului Național.

S-au adresat mulțimii adunate din toate colțurile țării Președintele AUR George Simion, Președinele Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” – Ioan Berța, Președintele AUR Mureș – Răzvan Biro, Reprezentatul Asociației „Comunitatea Identitară” – Marius Moldovan, dl. av. Ioan Sabău-Pop și Președintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș – Dragoș Burghelia.

Am fost încântați apoi cu momente cultural-artistice prin interpretarea vocală a solistului Răzvan Pop. Grupul Vocal Albești a interpretat cântece patriotice iar micul patriot Chertes Luca a recitat o poezie emoționantă, „Avram Iancu – Testament”. Am fost încântați de către dansatorii Societății Culturale „Miorița” pentru ca în final, dl. Gheorghe Vanga, președintele acestei societăți să ne aminetească de draga noastră Bucovina prin interpretarea cântecului „Cântă Cucul, Bată-l Vina!”

Astăzi la Târgu Mureș s-a transmis un semnal de unitate națională, bucurându-ne de o mobilizare fantastică, drapelul național a fost omagiat în mod exemplar! Idealul nostru național ne unește, iar pentru patria noastră scumpă vom lupta până la capăt!

Dumnezeu să Binecuvânteze România!

Biroul de Presă

AUR Mureș”

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...