8.9 C
Târgu Mureş

Târgu Mureș a intrat în scenariul roșu

De citit

Mai multe

Alături de alte 16 localități din județ, Târgu Mureș intră în scenariul roșu, depășind incidența de 3 la mia de locuitori. Restricțiile acestui moment vor fi impuse începând cu ziua de luni, 29 martie.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat ieri, 27 martie 2021, Hotărârea nr. 67:

În conformitate cu prevederile HG 293/2021, în localitățile care depășesc rata de incidență de 3/1.000 de locuitori se interzice activitatea cu publicul a agenților economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă, la fel și organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

Lista localităților din județ care au depășit pragurile de incidență 4, respectiv 7,5/1.000

Localități cu rată de incidență mai mare de 4/1.000 de locuitori și mai mica de 7,5/1.000: Cucerdea, Solovăstru, Bichiș, Voivodeni, Rușii – Munți.

- Advertisement -

Localități cu rată de incidență mai mare de 7,5/1.000 locuitori: Glodeni, Nadeș.

 

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole