DezvăluiriPrim-plan

Surse: circa 50% dintre angajații Primăriei Târgu Mureș sunt înrudiți

Într-o emisiune televizată, primarul municipiului Târgu Mureș a discutat despre ancheta Recorder privind aranjarea angajărilor și a promis că va verifica pe ultimii cinci ani cum au fost făcute concursurile sau au ajuns pe diverse poziții subalternii săi. Se întâmpla pe 7 februarie la scurt timp după scandal. Și lucrurile au început să se miște, au fost descoperite persoane angajate fără îndeplinirea criteriilor și relațiile de rudenie, uneori în departamente întregi.

Citeste si

Ce s-a întâmplat mai departe? Ne-au răspuns scurt câteva surse confidențiale: nimic. ”Circa 50% dintre angajați sunt înrudiți și aproximativ 10 persoane au fost descoperite că ocupă funcții în mod ilegal cu toate că nu aveau documentele în ordine. Cum ar fi vechimea în muncă pe baza studiilor superioare. Mai sunt angajați înrudiți cu diverse alte persoane din direcțiile descentralizate/societățile municipalității și evident din conducerea altor instituții locale”, ne-au mai dezvăluit sursele.

Cu toate că aceste lucruri i-au fost aduse la cunoștință primarului Soós Zoltán, până acum nu a fost luată nicio măsură. Nu a fost publicat niciun raport de control privind situația și toată lumea a rămas pe funcții. Problema este că dacă nu se iau măsuri rapid, atunci faptele se prescriu, așa cum a fost în alte situații. Vom reveni când vom obține și poziția edilului legat de acest subiect.

Foto: pagina primarului Soós

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button