Vești

Super Rally. Mihai Leu a accidentat doi minori în urma unei ieșiri în decor

Târgu Mureș. Mașina condusă de Mihai Leu a acroșat un gard de siguranță, iar în urma impactului au fost răniți doi minori, de 6 și 8 ani, care se aflau după acel gard de siguranță (intersecția Ștefan cel Mare cu Borsos Tamas), la Super Rally. Minorii au fost transportați la spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pilotul este bine, iar poliția a deschis dosar penal.

Citeste si
Update1: Primarul Zoltan Zoos a precizat: ”Siguranța copiilor noștri este cea mai importantă! În niciun caz nu voi mai permite organizarea Super Rally sau a unor evenimente similare în Târgu Mureș. Accidentul din această după-amiază a dovedit că, deși organizatorii iau toate măsurile de precauție, pericolul nu poate fi exclus. Unul dintre concurenți a părăsit traseul stabilit, s-a izbit de gardurile metalice, iar doi copii au fost răniți. Poliția a deschis o anchetă penală în acest caz. În calitate de primar, solicit autoritãților competente informații cu privire la acest incident”.

 

Update2: De altfel, după cursă, Mihai Leu i-a invitat pe aceștia la masă și chiar le-a oferit acestora trofeele pe care el le-a câștigat la etapa de la Târgu Mureș. “Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuți sunt bine. Chiar am vorbit cu părinții și vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu. Detalii aici: https://fras.ro/incident-la-etapa-de-super-rally-de-la…/

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button