Păreri

Stupizenia politicienilor europeni

Lumea arde și baba își articulează bărbatul cu sapa, că a lăsat lumina aprinsă pe prispă, afectând astfel energia mondială. Ceva de genul e cu ghidul lingvistic al Parlamentului European, care interzice oficialilor și politicienilor din sistemul lor bătut în cap să spună mamă și tată. Mai mult, cei mici nu se nasc fetițe sau băieți, ci gen primit la naștere sau sex biologic. Bine că nu-i sex atomic, că doar la asta nu ne pricepem noi.

Citeste si

Imbecilitatea celor care au aprobat o astfel de enormitate nu mă surprinde. Fac atâtea prostii ca un copil obraznic ce-și dorește cu ardoare să fie exmatriculat. Probabil este o strategie bine ticluită care urmărește divizarea Europei. Altfel nu văd de ce aceste preocupări retardate despre ceva care are importanță pentru o comunitate aproape la fel de mare ca a geniilor care cred că pământul este plat. Nu înțeleg pe cine ar deranja dacă i se spune mamă sau tată. Ah, poate pe un bărbat care s-a căsătorit cu alt bărbat și vrea cumva să fie la egalitate cu consortul său. Știu că prin Italia deja se spune părinte 1 și părinte 2. Deci, să rezolve acolo în fiecare țara sa open mind pe naiba.

Mi se pare mie sau trăim într-un coșmar perpetuu? Nu-i suficient că avem o pandemie suspectă. S-au trezit Biden și Putin să se înjure oficial, apoi China să-i bată obrazul UE că se bagă în treburile interne, când ea e mama uigurilor pe care-i poate teroriza când are chef. Acum au venit și deștepții cu sexul lor, de parcă de asta ne arde. Nu cumva să deranjăm vreo ființă umană, în timp ce ucidem milione prin infometare, prin lipsa unui sistem sanitar susținut, prin educația deficitară șamd. Sugestia mea către parlamentarii europeni: puteți să vă băgați sexul în cap și să faceți copii doar în mintea voastră? Altfel ar fi păcat: s-ar naște niște monștri după chipul și asemănarea voastră.

PS Sper că acest ghid să fie într-un cerc atât de mic încât să li se prindă neuronul șturlubatic în el atunci când se desfac la prohab să facă pipi. Nu m-aș mira însă să ni se impună un astfel de limbaj sensibil.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button