12 C
Târgu Mureş

Sindicatul Prolex se dezice de șeful Poliției Locale

De citit

Mai multe

Acum câteva minute, liderul Sindicatului Prolex Târgu Mureș, Florin Florea, a distribuit un comunicat de presă prin care se dezice de Raul Dacian Matiș, șeful Poliției Locale, în urma  dezvăluirilor făcute de Ceasul Cetății. Mai exact, Matiș a amenințat cu moartea copilul unei subalterne, pentru un comentariu pe Facebook. Comunicatul Prolex este de altfel singura reacție oficială a unei organizații. Primaria Târgu Mureș încă nu s-a decis cum să procedeze, din moment ce nu a luat nicio măsură și nici n-a emis un comunicat de presă pe acest subiect grav.

In urma incidentului petrecut la data de 30.10.2020, membri sindicatului ,,Prolex” din cadrul Poliției Locale Târgu Mureș își manifestă indignarea și se dezic de gestul grobian și incalificabil al directorului instituției, Raul Dacian Matiș, gest care pe lângă faptul că întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de amenințare, aduce o gravă atingere imaginii instituției.
Regretăm atitudinea directorului poliției locale și nu dorim să fim asimilați cu indivizi care au un astfel de comportament.
Deasemenea, facem precizarea potrivit căreia, activitatea poliției locale trebuie să se desfășoare în interesul comunității locale, exclusiv pe baza și în executarea legii, precum și a actelor autorității deliberative și ale celei executive ale administrației publice locale.

Lider Prolex Poliția Locală Târgu Mureș, Florin Florea

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole