12 C
Târgu Mureş

Șeful Poliției Locale a amenințat cu moartea copilul unei subalterne

De citit

Mai multe

,,Dacă fiul tău nu își vede de treabă și se mai leagă de mine sau de soție, îl omor“, i-a spus unei subalterne Raul Dacian Matiș, șeful Poliției Locale Târgu Mureș. Povestea a plecat de la o postarea pe Facebook a altui fost polițist local, Florin Florea, unde Adrian Lupu a comentat că e curios cum se vor descurca slugile fostei administrații, mai ales când au rate la mașinini noi. Comentatorul este fiul unei polițiste locale, Adriana Lupu, care s-a trezit azi cu șeful ei în birou, care a amenințat-o.

“Domnul Matiș a venit nervos la mine în birou și a spus că-mi omoară fiul dacă se mai leagă de el și soție. Mi s-a părut nepotrivită reacția și că și-a pierdut cumpătul. I-am replicat că pot să-i dau numărul de telefon al fiului, dacă vor să discute ca între bărbați, dar n-a vrut. Mă gândesc să fac o plângere penală, dar după ce mă voi consulta cu familia. În rest, nu cred că e ceva neadevărat din ce a scris fiul meu”, ne-a declarat Adriana Lupu.

Am încercat să obținem punctul de vedere al celui acuzat, dar șeful Poliției Locale ne-a răspuns molfăind că e într-o ședință și să revenim. Sursele noastre ne-au spus că nu e nicio ședință, asta dacă nu cumva se ține la restaurant, pentru că nu se afla la sediul instituției pe care o conduce Matiș. Mai așteptăm și reacția Primăriei Târgu Mureș, pentru că acest caz este unul grav, care, de obicei, se lasă cu suspendarea din funcție pe perioada cercetărilor.

Ce spune legea în acest caz

Art 206 alin 1, Cod Penal: ,,Fapta de a amenința o persoană cu săvârșirea unei infracțiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăși sancțiunea prevăzută de lege pentru infracțiunea care a format obiectul amenințării“.

Fotografia domnului Matiș este preluată de pe pagina sa de Facebook

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

3 COMENTARII

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole

%d bloggers like this: