Prim-planDezvăluiri

Săptămână de foc pentru primarul Soós: va trebui să-și impună echipa

La două săptămâni de la instalarea primarului Zoltán Soós, echipa sa se lasă așteptată. Toți șefii și șefuleții din Primăria Târgu Mureș au rămas pe poziție, la fel și angajații. Sigur, cu excepția consilierilor personali ai fostului edil. În locul lor a apărut oficial o singură persoană: Cristina Pruteanu, despre care Ceasul Cetății a scris în exclusivitate. În afară de consilierul personal menționat, oficial, nu există nicio echipă, iar întrebarea din editorialul Unde-i echipa lui Zoli? a primit un răspuns la ultima conferință de presă: săptămâna aceasta. Până atunci, câteva persoane mișună în spatele unui panou care le face invizibile pentru public și presă.

Ceasul Cetății vi le prezintă pe scurt: Vilmos Portik, membru UDMR, om de afaceri și viitor viceprimar, Marius Libeg, proprietar al site-ului punctul.ro și-al postului de radio Punctul, care va coordona comunicarea, Mark Christian Hermann, freelancer și viitor consilier al primarului, Sipos Levente, proprietarul tipografiei WebiMage, dar rolul său îl știe doar primarul și posibil UDMR, Ionela Ciotlăuș, fost viceprimar liberal și viitor consilier al lui Soós.

În imagine se află întreaga echipă care l-a ajutat pe Zoltán Soós să ajungă primar, muncă începută cu un an înainte de alegeri (n.r. imagine preluată de pe contul de Facebook al lui Hermann). În spate se află UDMR care a susținut financiar campania electorală. Într-un final, vom afla care este nota de plată pe care trebuie să o achite primarul, în funcție de pozițiile în care vor fi numiți cei din partid. Pe de altă parte, vom vedea câte persoane din echipa de campanie vor dispărea din peisaj.

 

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button