back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
Prim-planVideo. Reacția dură a primarului: nu mai sunt acceptabile explicațiile Azomureș

Video. Reacția dură a primarului: nu mai sunt acceptabile explicațiile Azomureș

Data:

Într-o reacție pe pagina sa, primarul municipiului Târgu Mureș a afirmat răspicat că nu mai sunt acceptabile explicațiile Azomureș. Mai jos aveți un video cu momentul în care au avut loc cele două explozii și incendiul, dar și o transmisiune în direct a lui Zoltan Soos, care vrea să organizeze un referendum pe tema combinatului și să întrebe UE despre funcționarea unor astfel de coloși industriali.

„Nu mai sunt de acceptat explicațiile repetate date de conducerea Combinatului Chimic Azomureș.

La fața locului voi cere explicații privind explozia de azi noapte și consecințele acesteia; despre asigurările pe care firma și le asumă ca în viitor astfel de incidente să nu se mai repete.
Așteptăm ca organele ce anchetează situația să ne informeze în detaliu. Sunt in permanentă legătură cu doamna prefect, iar încă de dimineață l-am informat pe domnul Ministru Tánczos Barna asupra informațiilor pe care le aveam până la acel moment.
Pe baza raportului oficial pe care îl vom primi, vom stabili pașii de urmat, vom lua măsurile necesare în acord cu cele impuse de legislația în vigoare.
HU – A vegyipari kombinát sablonos magyarázatai a rendszeres balesetekre már nem elfogadhatóak! A helyszínen kérek tájékoztatást az éjszakai robbanásról, következményeiről és arról, hogy a vállalat milyen garanciát tud nyújtani arra vonatkozóan, hogy ilyen többé nem fordul elő.
Várjuk a vizsgáló hatóságok hivatalos jelentését. Folyamatos kapcsolatban vagyok a prefektussal, a korai órákban Tánczos Barna környezetvédelmi minisztert is tájékoztattam a helyzetről. Amint kézhez kapjuk a hivatalos jelentést, ennek alapján megtesszük a szükséges és jogilag lehetséges lépéseket”.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

O româncă a câștigat Top Model of the World

Concursul Top Model of the World a fost câștigat...

(P) Rodica Baciu: În fruntea consiliului local avem nevoie de un bun negociator!

Rodica Baciu: În fruntea consiliului local nu avem nevoie...

(P) Vântu (AUR): Prioritatea noastră este infrastructura

Pe primul loc în programul de guvernare al candidatului...

VIDEO. Delta secretă din Târgu Mureș

Aproape de centrul orașului-bijuterie Târgu Mureș, la circa cinci-șapte...