back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
AncheteRadu Pescar și construcțiile ''oprite de primărie'': Ești nebun?!

Radu Pescar și construcțiile ”oprite de primărie”: Ești nebun?!

Data:

Într-un interviu telefonic recent, Radu Pescar, consilier PMP și candidat ADU la Primăria Târgu Mureș, mi s-a plâns că doamna Miheț (n.r. arhitectul-șef al municipalității) nu-l lasă să construiască pe proprietățile sale. Sursele Ceasul Cetății ne-au spus că a început câteva lucrări fără autorizație de construcție, dar în documentarul (video) despre isprăvile candidatului n-am introdus acest element, pentru că nu aveam răspunsul oficial de la primărie. Acum a venit. La fel au sosit și replicile acide ale celui solicitat să declare cum stau lucrurile de fapt.

”Este un răspuns ticălos! Nu mă interesează”

Primarul Zoltan Soos a semnat răspunsul transmis către Ceasul Cetății, iar pe scurt municipalitatea susține că domnul Radu Mircea Pescar nu a solicitat autorizație de construcție din 2001 până în prezent la adresa unde se află sediul PMP, pe strada Călărașilor 6-8, și nici pe două străzi de la Platoul Cornești, unde se află fostul Hotel Ambasador (n.r. cândva casa de oaspeți a dictatorului Ceaușescu). Mai mult, municipalitatea a subliniat că nici prin firmele domniei sale nu au fost solicitate autorizații.

Cu documentul în față, Ceasul Cetății i-a solicitat un punct de vedere domnului Pescar, iar acesta a afirmat că nu-l interesează, pentru că sigur este un răspuns ticălos. L-am întrebat totuși cum a ridicat clădirea cu două etaje din spatele sediului PMP (construcție abandonată de mulți ani) dacă nu a avut autorizație. ”Domnule, ești nebun?! Am spus că am autorizație, una care a fost anulată, pentru că am avut un proces cu alt ticălos. Am avut, dar mi-a fost furat dosarul după ce l-am câștigat. Mă mir cât ești de nesimțit să mă întrebi ce autorizații am eu. Scrieți ce vreți că știu eu că vă plătește Florea (n.r. fostul primar), pentru că oricum vă dau în judecată iar. Aveți deja o plângere penală pentru urmărire (și acum mă hărțuiți telefonic) și o cerere în judecată. Am avocați și-i pun la treabă! Voi spune eu adevărul despre doamna Miheț și știu ce am de făcut cu ea, dacă ajung la primărie”, a mai amenințat Radu Pescar, milionarul care se visează primar.

Fabrică de alcool rămasă doar pe hârtie

Din păcate, după o conversație de 12 minute, în care candidatul a amenințat pe toată lumea cu procese și plângeri penale, discuția s-a întrerupt brusc, pentru că probabil a închis telefonul. Înainte să fie întrebat dacă este reală informația că pe strada Călărașilor urma să fie realizată o fabrică de alcool împreună cu Alin Ardelean (n.r. fiul fostului șef de la doi și-un sfert, Virgil Ardelean). Menționăm că această construcție se află în spatele Liceului de Artă. Pe toate terenurile menționate mai sus se află clădiri și curți ce aparțin lui Radu Pescar, iar pe terenurile libere s-au adunat gunoaie și obiecte de construcție, așa cum se observă în imagini.

Înainte de închiderea convorbirii, domnul Pescar a refuzat de câteva ori să ne prezinte autorizația unică de construcție, pentru că un jurnalist nu are autoritatea să-i ceară vreo dovadă a afirmațiilor sale, iar autorul articolelor l-a catalogat drept ”un om de nimic”. Ceasul Cetății a făcut doar o solicitare prin care să afle cine spune adevărul din această poveste, una începută în 2003 cu o construcție ce a fost ridicată parțial și apoi a fost abandonată într-o stare precară. Una care poate duce la prăbușirea peste curtea liceului sau chiar peste sediul partidului unde s-a lansat în politică eroul dezvăluirilor noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...