back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
31.9 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
31.9 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planProtestul lui Maior cu o armă prea mică (VIDEO)

Protestul lui Maior cu o armă prea mică (VIDEO)

Data:

Fosta eminență cenușie a administrației Florea, Claudiu Maior a dat adunarea generală pentru lupta cu gunoiul invizibil de azi. În afară că miroase a campanie electorală, dar el susține că nici vorbă de vedeniile din avion, Maior a spus așa și cităm:

➡️Curățenie➡️Demnitate➡️Respect!
🤝Vino și tu astăzi de la ora 17:30 pe strada Insulei (parcarea stadionului Transil) să formăm o coloană de mașini în semn de nemulțumire pentru situația dezastruoasă a ridicării gunoiului din Târgu Mureș și împrejurimi!
👉Curățenie pentru oraș!
👉Demnitate pentru cei care conduc
🤝Respect pentru cetățeni

Cum a fost?

La protestul anunțat cu sute de mașini, am remarcat trei: una cu distinsul organizator, a doua unde a urcat ziarista-hărțuitoare și a treia cu Petre Dicu, liderul romilor care se ocupa de echipa de la fosta firmă de salubritate. A durat un minut toată povestea așteptată de ziariști mai bine de o oră. S-au mobilizat jandarmii, polițiștii locali și firma de salubritate. Inițial s-a crezut că vine cu vreo tonă de gunoi, dar mr Maior a decis să aducă o punguță simbolică, pentru a evita amenda. Curajos gest! Și cam atât despre un prim eveniment electoral ratat.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

26 COMENTARII

  1. Mai nou cerșește pe fb se vede clar în postările ei de pe Facebook nebuna de pe strada câmpului ap1 b… Pisica ei e mai deșteaptă ca ea… Nu pisica… De jos pisica la propriu… 🤣🤣🤣 Sta ea cuminte catelusa ascultătoare dar degeaba marea ziarista 🤣🤣🤣de când un bolnav psihic internat la psihiatrie se poate numii ziarist 2018 anu ei când a ieșit de la nebuni… Poate sa tâmpit pe arest în 2006 cabd, a avut 24 de ore întrebati o ptr ce 🤣🤣🤣.. Tu paduchioasa care ești nu ți-e rușine om nebun fără creier sa ataci sa hartuiesti!?.. Colectionara de dosare care ești… 🤣🤣Știm ca ești o bolnava psihica irecuperabila dar tu chiar ești o nebuna un 0 barat!

  2. Devoratoarea de italieni 🤣părțile de jos logic… Lasă-ne psihico ca înafara de un no name nu ești absolut nimic… Decât o bolnava psihica cu cazier! Și dosare gârlă!

  3. Prezenta si mama Vampir acolo 💯👌🤣🤣 iar nu și-a luat tratamentul prescris se visează mare ziarista dar înafara de o chiriașa ordinara și psihica muritoarea asta de foame care pândește pomeni la biserici nu este și nici nu a fost nimic înafara de o psihica ordinara!

  4. Coarda psihica care hartuieste cetățenii… Un zero indiscutabil care latră ca dinți sa muște vârsta și unele… Calorii… Acumulate… Când și paru e vâlvoi când iese din birouri strica dantura atunci cu ce sa muște MAMMA VAMPIR arătarea asta da serios oameni buni 🤣🤣🤣❤️

  5. VAMPIROAICĂ DE MACARONARI păpușarul de dario piana știe de ce! 👉👌👈😜Marele investitor al electromures pe care tu lai adus în oraș vampiroaicoooooo

  6. Pai și psihica înafara de a hartuii oameni nu a făcut nimic notabil decât sa trezească scarba, ura stari de greata de fiecare data când apare noroc cu sponsorii care sant plini și cauta răcorire genul… Într-un bazin când îl umpli 😜macaronarii ei strategici știu de ce 👉👌👈😜💯

  7. Persoanele de fata mai cred în el restu bucuroși ca am scăpat o iluzie geometrica iar madame morariu deliuta săraca… Ce sa mai vorbim ii apune gloria bolnava de hartuitoare în curând restu sant povesti și basme de adormit copii

  8. Cum bufnita prevestește moartea asa e zicala… Asa si madamme Bocca d oro…. Miss liloana morariu asta unde apare numa ghinioane scandaluri și provocări știe sa facă… Ce cuminte sta în poza ca o cățelușa care vrea sa muște da dinții ei sant 0 inexistenți își asculta stăpânul catelusa paduchioasa… Speram sa ajungă unde ii este locul pana la urma la creatura asta odioasa și bolnava

Comentariile sunt închise.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...