back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,60
GBP
5,85
13.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,60
GBP
5,85
13.8 C
Târgu Mureș
VeștiProteste AUR: e ilegală comasarea alegerilor

Proteste AUR: e ilegală comasarea alegerilor

Data:

În timp ce președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu pregătesc comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, mii se membri sau simpatizanți AUR au protestat în toate orașele pe motivul că decizia politică este ilegală. Astăzi, coaliția debrandon aiyuk jersey köröm díszítő szalagok mascarilla pelo sebastian handcitruspers carhartt uk babyphone mit alexa verbinden Bonnets rugby corner nike technical cross body bag handcitruspers shampoo isdin lambdapil Mexico brandon aiyuk shirt yeezy sneakers puma suede classic velvet sneakers in cordovan leather calfskin velvet tongue and toe cap kallax korkekiilto hylly blogspot amazon massaggiatore anticellulite amazon guvernare va stabili dacă va comasa sau nu alegerile, pentru a avea doar trei rânduri de scrutin și nu patru.

Detalii în comunicatul de presă și filmul protestului din Târgu Mureș.

”Mii de români au protestat în toată țara față de comasarea alegerilor
Peste 10.000 de români au participat miercuri seara la protestele organizate de AUR în toate județele țării împotriva deciziei coaliției PSD-PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale. Protestele au avut ca destinație finală sediile PSD din orașele reședință de județ.
Într-un moment extrem de dificil pentru democrația din România, în care PSD alături de PNL au colaborat pentru a lansa o ofensivă agresivă împotriva principiilor fundamentale ale statului de drept și ale democrației, AUR nu stă pasiv: este singura formațiune politică care apără cu adevărat democrația în țara noastră.
În semn de protest au fost aprinse lumânări la sediile PSD, fiind transmise mesaje pentru apărarea democrației și respingerea comasării alegerilor.
Manifestanții au spus la unison că singura modalitate prin care românii își pot face auzită vocea de către coaliția condusă de PSD și Marcel Ciolacu este doar prin proteste de stradă. Protestatarii și-au exprimat revolta față de faptul că se propune comasarea alegerilor, o mișcare prin care Marcel Ciolacu, PSD și PNL ne duc cu pași repezi către dictatură.
Decizia comasării alegerilor este o mișcare prin care cei aflați azi la putere vor să ne fure vocea și drepturile, îndreptându-ne către o dictatură mascată cu binecuvântarea lui Klaus Werner Iohannis. Când liderii ignoră dialogul și modifică regulile doar pentru a rămâne la putere, înseamnă că trăim o farsă, nu o democrație”, se arată în comunicatul AUR.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

(P) Cosmin Pop: Fiți forța care generează schimbarea!

Vă chem să mai fiți o dată forța care...

GALA SUPERSCRIERI. Jurnalistele i-au învins la premii pe ziariști

La capitolul premii la ultima Gala Superscrieri, femeile au...

Mesaj bilingv. Rodica Baciu: Ne trebuie primar competent, nu maghiar sau român!

''Orașul Târgu Mureș a fost prea mult timp subiectul...

(P) Prof. Dr. Horațiu Suciu la interviurile Zi de Zi (VIDEO)

Timp de o oră, prof.dr. Horațiu Suciu a fost...