PăreriPrim-plan

Sănătoșii care au devenit o povară pentru Canada

Momentan sunt discuții pentru o nouă taxă

Dacă faci parte dintre cei nevaccinați, atunci ești o povară pentru guvernul canadian, așa cum declara premierul care nu va rămâne în istorie decât ca un prost.

Fapte. Primul ministru François Legault a afirmat că lucrează la o noua taxă pentru cei 10% din provincia Quebec care nu s-au vaccinat. Una de sănătate, pentru că oamenii ar fi devenit o povară pentru sistemul medical. Motivul: circa 50% dintre cei infectați nu sunt vaccinați.

Realitatea. Așadar, avem de-a face cu iluzia efectului de turmă promis de OMS, ba chiar mai mult de 75%/. Toți canadienii angajați (puțini nevaccinați, pentru că altfel nu ești primit la muncă) își plătesc taxele. Degeaba. Deodată, la fel cum gândește președintele Macron, nu mai ești cetățean, ba chiar nici om, potrivit geniului carpatin CTP. Costurile pentru cei internați (indiferent de vaccin la purtător sau nu) sunt la fel. Cei vaccinați și infectați nu sunt o povară. Doar cei nevaccinați. Chiar dacă sunt sănătoși, nevaccinații vor fi obligați curând să achite o taxă de sănătate suplimentară, pe motiv că i-ar pune în pericol pe vaccinați.

Știința și logica. După ce au lălăit reclama că oferă imunitate, producătorii au schimbat termenul cu protecție. După ce au mințit cu nerușinare, de la președintele Biden în jos, că vaccinații nu transmit virusul, de jumătate de an se știe chiar din gura lui Fauci că încărcătura virală e la fel, ba chiar pot da mai departe, pot face forme grave și muri. Așadar, nu e aproape nicio deosebire dintre vaccinați și nevaccinați. Singura promisiune e că vaccinații vor face forme mai ușoare. Și se dovedește că mor mai puțin dintre persoanele înțepate. Dar este un lucru care ține de imunitatea fiecăruia, cu bolile și vârsta fiecărei persoane. Nu e elixirul imunității.

Concluzia. Pentru că vaccinurile vor fi evaluate în 2023 și 2024, în funcție de firmă, nu știm care sunt efectele adverse în timp, nici câți au murit vaccinați, tocmai din cauza complicațiilor și sechelelor lăsate de boală. E imposibil de stabilit acum, pentru că avem de-a face cu vaccinuri experimentale. De aceea nici două doze nu sunt suficiente, iar Israelul a ajuns acum la a patra doză. În final, minoritatea din Canada e pusă la zid fix din motivul pentru care se face vaccinul: sănătatea. Singura lor vină este că sunt sănătoși. Și da, e firesc ca ei să se infecteze chiar de la vaccinați. După cum au stabilit state ca Marea Britanie și Israelul, virusul va fi ca gripa: endemică. Trebuie să ne obișnuim să trăim cu el și să-l tratăm. Izolarea, vaccinarea, măștile și distanțarea n-au făcut mare brânză, pentru că avem mai multe cazuri și decese ca înainte de apariția serurilor magice. E logic, dar nu pentru toți. Ținta Big Pharma și a statelor care au încheiat contracte secrete este să ne vaccinăm. Este vorba despre sănătate sau de abuzul puterii? Întreb, pentru că majoritatea constituțiilor sunt încălcate, la fel codul medical de la Nurenberg, Carta Drepturilor Omului și chiar documentul de fondare al UE.

PS Ca exemplu, putem lua Constituția Italiei, care tocmai a stabilit că toate persoanele de la 50 de ani în sus trebuie să fie vaccinate obligatoriu, altfel riscă amenzi imense și nu au acces la muncă. Ce zice constituția chiar la articolul 1: ”Italia este o republică democrată fundamentată pe muncă. Suveranitatea aparține poporului și este exercitată de către acesta în formele și limitele prevăzute de Constituție”. Așadar, dreptul la muncă a fost anulat. E normal? Răspundeți voi. Mie mi se pare ireal.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button