Vești

Greșelile lui Nole într-o declarație a sportivului

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Novak Djokovic mărturisește ce greșeli a făcut el și echipa sa. O redam.

Citeste si
DECLARAȚIA LUI NOVAK DJOKOVIC
12 ianuarie 2022
Vreau să abordez informarea continuă cu privire la activitățile mele și prezența la evenimentele din decembrie în frunte cu rezultatul pozitiv al testului COVID PCR.
Aceasta este o dezinformare care trebuie corectată, în special în interesul atenuării preocupării mai largi în comunitate cu privire la prezența mea în Australia și pentru a aborda chestiuni care sunt foarte dureroase și care privesc familia mea.
Vreau să subliniez că am încercat din răsputeri să asigur siguranța tuturor și respectarea obligațiilor de testare.
Am participat la un meci de baschet la Belgrad pe 14 decembrie după care s-a raportat că un număr de persoane au fost testate pozitiv cu COVID 19. În ciuda faptului că nu am avut simptome COVID, am făcut un test antigen rapid la 16 decembrie care a fost negativ, și din abundență de precauție, am făcut și un test PCR oficial și aprobat în aceeași zi. A doua zi am participat la un eveniment de tenis la Belgrad pentru a înmâna premii copiilor și am făcut un test antigen rapid înainte de a merge la eveniment, și a ieșit negativ. Am fost asimptomatic și m-am simțit bine, și nu primisem notificarea unui rezultat pozitiv al testului PCR decât după acel eveniment.
A doua zi, pe 18 decembrie eram la centrul meu de tenis din Belgrad pentru a îndeplini un angajament de lungă durată pentru un interviu L’Equipe și o ședință foto. Am anulat toate celelalte evenimente, cu excepția interviului L’Equipe.
M-am simțit obligat să merg mai departe și să conduc interviul L’Equipe, deoarece nu am vrut să-l dezamăgesc pe jurnalist, dar m-am asigurat că mă distanțez social și port mască, cu excepția cazului în care mi se făcea fotografia.
În timp ce m-am dus acasă după interviu să mă izolez pentru perioada cerută, de reflecție, aceasta a fost o eroare de judecată și accept că trebuia să reprogramez acest angajament.
Cu privire la problema declarației mele de călătorie, aceasta a fost depusă de echipa mea de sprijin în numele meu – așa cum le-am spus oficialilor de imigrări la sosirea mea – și agentul meu își cere scuze sincer pentru greșeala administrativă de a bifa caseta incorectă despre previul meu Călătoresc înainte de a veni în Australia. Aceasta a fost o eroare umană și cu siguranță nu intenționată. Trăim vremuri dificile într-o pandemie globală și uneori pot apărea aceste greșeli. Astăzi, echipa mea a oferit informații suplimentare guvernului australian pentru a clarifica această chestiune.
Deși am simțit că este important să abordez și să clarific dezinformările, nu voi mai face niciun comentariu din cel mai mare respect pentru guvernul australian și autoritățile lor și pentru procesul actual.
Este întotdeauna o onoare și un privilegiu să joci la Australian Open. Australian Open este mult îndrăgit de jucători, fani și comunitate, nu doar în Victoria și Australia, ci în întreaga lume, și vreau doar să am ocazia să concurez împotriva celor mai buni jucători din lume și să performez înaintea unuia dintre cea mai bună mulțime din lume.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button