Vești

Primăria Târgu Mureș a tocmit un nou operator de salubritate

De pe 7 iulie, curățenia stradală din Târgu Mureș va intra în atribuțiile unei noi firme, una agreată de conducerea municipalității. Este vorba de firma SC Salubritate SA din Deva, care are o istorie interesantă. Vom reveni, dar acum puteți citi ce susține Primăria Târgu Mureș.

„Comunicat de presă

5 iulie 2021

Târgu Mureș are un nou operator pentru salubrizarea stradală

Primăria Municipiului Târgu Mureș anunță încheierea unui contract de prestări servicii cu S.C. Salubritate S.A., în urma unei proceduri simplificate.

Operatorul va presta,  începând cu data de 7 iulie,  serviciile de curățenie stradală – măturat, spălat, stropire și întreținerea străzilor și a spațiilor publice precum și colectarea cadavrelor animalelor de pe domeniul public.

Contractul are o durată determinată de cel mult 180 de zile. În ceea ce privește curățenia stradală, la sfârșitul lunii iunie a demarat procedura competitivă, la care poate participa orice companie interesată.

„Începând din iulie, prin semnarea unui nou contract, ne apropiem de ceea ce consider că este un serviciu public, așa cum ne dorim cu toții. Serviciile de curățenie stradală vor fi de o calitate mult mai bună și mai ieftine” – a declarat  Zoltán Soós, Primarul municipiului Târgu Mureș.

Serviciul Relații Interne și Internaționale”.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button