back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
Prim-planPrima doamnă: salvați-ne copiii, ca mâine să nu moară ai voștri

Prima doamnă: salvați-ne copiii, ca mâine să nu moară ai voștri

Data:

Olena Zelenski, soția președintelui Ucrainei, a publicat fotografii cu câțiva dintre cei 38 de copii uciși de soldații ruși. Mulți împușcați pe când încercau să fugă. Redăm întreg mesajul primei doamne.

Ocupatorii ucid copii ucraineni. Conștient și cinic.

Sofia, 6 ani. Ea, fratele ei de un an și jumătate a cărui mamă, bunică și bunic au fost împușcați în mașina lor. Familia încercase să părăsească Nowa Kachowka și a ajuns să fie atacată de trupele rusești.

Copiii noștri. Alisa din orașul ucrainean Ochtyrka. Nu a trăit mai mult de 8 ani. Ea a murit împușcată împreună cu bunicul ei, care încerca să o protejeze cu propriul corp.

Polina din Kiev. A murit împreună cu părinții și fratele ei în timpul unui schimb de focuri pe străzile capitalei. Sora ei este în stare critică.

Arsenij 14 ani. O parte a unei rachete l-a lovit pe băiat în cap. Paramedicii nu au putut ajunge la el din cauza împușcăturilor. Mătușa lui a fost ucisă, iar părinții abia au supraviețuit incendiului, încercând să recupereze corpul copilului lor.

Rănit grav de rachetă. Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol. Trebuie să spun asta. Cel puțin 38 de copii au fost deja uciși în Ucraina. Și acest număr ar putea continua să crească chiar acum, din cauza bombardării orașelor pașnice! Când oamenii din Rusia spun că nu sunt în război cu populația civilă, arătați-le aceste poze! Acestea sunt fețele copiilor care nu o să mai crească niciodată.

Câți copii trebuie să mai moară pentru ca trupele rusești să nu mai tragă și să fie de acord cu coridoarele umanitare? Cât sânge mai trebuie vărsat și câți oameni trebuie să moară de foame pentru ca trupele rusești să nu mai distrugă vehicule pașnice care îndeplinesc misiuni umanitare? Un astfel de coridor este necesar în prezent în cele mai multe orașe din Ucraina. Sute de copii pot muri acolo în subsoluri, fără mâncare sau îngrijire medicală. Nu mai am contact cu ei de o săptămână. Ocupanții împușcă familii întregi și voluntari în timp ce încearcă să plece sau să ajungă în oraș. Fac apel la toată mass-media onestă din lume! Scrieți despre aceste fapte teribile: invadatorii ruși ucid copii. Și o fac intenționat, trag în victimele lor și nu permit ajutor umanitar. Arătați asta și mamelor ruse. Ar trebui să știe ce fac fiii lor în Ucraina. Arătați aceste fotografii rusoaicelor. Sunt soții, frații, conaționalii lor cei care ucid copii și poate chiar sunt de-o vârstă cu ai lor! Cine este de acord în tăcere cu această crimă este personal responsabil pentru moartea fiecărui copil ucrainean.
Salvați-ne copiii, ca mâine să nu moară ai voștri!”.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

O româncă a câștigat Top Model of the World

Concursul Top Model of the World a fost câștigat...

(P) Rodica Baciu: În fruntea consiliului local avem nevoie de un bun negociator!

Rodica Baciu: În fruntea consiliului local nu avem nevoie...

(P) Vântu (AUR): Prioritatea noastră este infrastructura

Pe primul loc în programul de guvernare al candidatului...

VIDEO. Delta secretă din Târgu Mureș

Aproape de centrul orașului-bijuterie Târgu Mureș, la circa cinci-șapte...