Vocea orașului

Plângere pentru servicii execrabile ale primăriei

În grupul Ești din Târgu Mureș dacă…, o doamnă a povestit lupta cu birocrația și agresivitatea funcționarilor publici pentru o banalitate, până la urmă. Vizat acum este Ghișeul 7.

Cităm și vom reveni cu punctul de vedere al municipalității.

Multumim Primăriei Târgu Mureș pentru serviciile execrabile oferite cetatenilor orasului!

Am ales intentionat ora 13:00 pentru a rezolva o radiere si o inscriere de masina, astazi – luni fiind program cu publicul doar de la 8:00 la 14:30- dupa pauza de masa, strategic am zis eu..burti pline, minti mai lucide, se rezolva cat ai zice peste..

Hmm little did I know ca ma voi izbi frontal „de sistemul minunat pus la punct avand cetateanul mereu in prim plan„!

Intru inauntru, era o liniste minunata, doar cativa cetateni care stateau la rand, toate ghiseele de la plata impozitelor si a taxelor erau fara cozi, nu era nimeni! Perfect am spus, se va rezolva imediat.

Ma pun la randul cu pricina, astept jumatate de ora sa rezolve dnul din fata treaba, imi vine randul, scot toate documentele si hopaaaa, nu aveam programare online de care sincera sa fiu nici nu stiam!

Am zis ok, daca tot nu e nimeni, haideti sa ma luati. Nuuu e posibil asa ceva, mai bine ma face doamna nesimtita ca nu ma mut de la pretiosul ghiseu, si merge sa isi cheme superiorul- ca dureaza mai putin decat sa fii amabil. Intreb intre timp la ghiseul de langa doamna cu superiorul, care era la fel de liber, daca nu ma ia si pe mine? Raspunsul a fost foarte prompt: nu, am de lucru! Pai zic, nu aveti pe nimeni la ghiseu- trebuie sa procesez documente a fost raspunsul. Zic ok, da’ asta puteti sa o faceti dupa orele cu publicul, oder?? Mi-a inchis usita in fata, exact in timp ce sosea dl superior, care mi-a spus ca nici nu trebuia sa intru in primarie, pentru ca nu am voie. Pai si eu de unde sa stiu? Scrie in fata usii, vine raspunsul dansului. Am incercat sa imi fac programare pe loc, in timp ce sustineam sus si tare ca nu e ok ce se intampla. Nu era loc decat pe 12 mai, site-ul nu functioneaza- nu ma lasa sa fac rezervare, incerc sa sun la numarul de telefon afisat, nu functioneaza.

Pentru ca nu mai taceam, m-a dus nenea superiorul la un ghiseu, si spunea ca acolo se poate rezolva fara programare!!!!??? Si intreb de ce nu mi s-a spus de la inceput, ca sa nu mai aveti probleme cu mine, sa nu ma mai faca doamna de la ghiseu nesimtita, etc? Raspunsul a fost ca nu aveam voie nici in primarie darmite la unul din ghiseele astea linistite, in care toata lumea isi face treaba cu hartagoria in timpul programului cu publicul!!! Ca o paranteza, probabil ca daca nu taci si faci putin scandal, te duce acolo, ca sa nu mai aiba probleme cu tine (asa ca stiti ce sa faceti daca nu aveti o programare. :)) Se duce nenea, se intoarce in timp ce mi se rezolvau actele si zice ca site-ul functioneaza daca iti restartezi telefonul, descoperise el dupa ce a incercat probabil 15 minute sa faca o rezervare si nu a reusit!

Asa ca multumim Primaria Municipiului Tirgu Mures, atat pentru serviciile execrabile, cat si pentru traficul din tot orasul, intr-o zi de luni, in care voi ati hotarat ca e cel mai bine sa improspatati marcajele”.

 

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button