Vești

Ce mai decide azi Consiliul Local Târgu Mureș

În ședința extraordinară a Consiliului local municipal Târgu Mureș de azi vor fi supuse votului patru proiecte de hotărâre. Le găsiți în continuare și ce s-a decis mai importante la update.

Citeste si
  1. Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A., dl. …, să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Adunării Generale a Acţionarilor Compania Aquaserv SA, din data de 18 mai 2021.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de păşunat pentru pajiştile proprietate privată a municipiului Târgu Mureş.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr.71 din 25 martie 2021 prin care s-a aprobat încheierea unui contract de închiriere a unor încăperi din incinta Parohiei Romano Catolice Sf. Ioan Botezătorul Târgu Mureş, situate în Piaţa Trandafirilor, nr.61, în vederea utilizării acestora de către Liceul Teologic Romano Catolic “II Rakoczi Ferenc„ din Târgu Mureş şi aprobarea modelului de contract.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea derulării procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, pentru delegarea serviciului public de salubrizare pentru activităţi – colectare şi transport deşeuri – în municipiul Târgu Mureş, prin contract de prestări de servicii, ca procedură de urgenţă, conform prevederilor art. 104 alin. 1 lit. c) din Legea nr. 98/2016, şi a documentaţiei de atribuire aferentă.

Update: Serviciul de salubrizare din Târgu Mureș va fi delegat prin negociere

Conform deciziei de astăzi a Consiliului Local, Serviciul de salubrizare din Municipiul Târgu Mureș va fi delegat prin negociere, pentru o perioadă de 180 de zile, în vederea asigurării continuității serviciului. 

Primăria a solicitat, până în prezent, oferte de servicii de la mai multe firme de specialitate în vederea delegării serviciului public de salubrizare pentru activităţi de colectare şi transport deşeuri în Municipiul Târgu Mureş, prin contract de prestări de servicii. 

În ședința extraordinară de azi, Consilierii locali din Târgu Mureș au votat pentru procedura de negociere, caietul de sarcini și pentru perioada de atribuire a acestui serviciu de salubrizare de 180 de zile, cu posibilitatea prelungirii acestuia.

Acest contract se va încheia în momentul finalizării licitației pentru achiziţionarea serviciilor organizate de către ADI Ecolect Mureş.

Prioritatea 0 a noastră este să avem un oraș curat, cu operatori responsabili iar banii publici să fie cheltuiți pentru servicii competitive și de calitate.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button