Vești

Picajul lui Superman, alias Florin Cîțu (video)

Șase luni a durat domnia sa peste liberali

La 12.45, Cîțu a făcut declarații de presă privind demisia pe care tocmai și-a dat-o.

Citeste si

Peste circa jumătate de oră, Florin Cîțu urmează să-și anunțe demisia din fruntea PNL, funcție pe care a obținut-o la congresul de acum șase luni, când l-a înfrânt pe Ludovic Orban la un eveniment amendat de autorități, pentru că numărul participanților a fost prea mare în pandemie. După ce s-a autoproclamat Superman, șeful liberalilor a reușit patru lucruri: să piardă funcția de premier, să lase guvernul pe mâna PSD, să obțină la schimb funcția de președinte al senatului și să facă o vizită în SUA (unde încă este urmărit pentru un credit neachitat), una fatidică la fel ca a lui Liviu Dragnea.

Revoltate de parcursul partidului din ultima jumătate de an, 42 de organizații din 48 i-au cerut demisia lui Cițu, care va pierde probabil și funcția de șef al senatului, după înlocuirea sa cu Nicolae Ciucă, generalul premier al României. Duminică va avea loc congresul în care va fi înscăunat al treilea lider PNL în jumătate de an.

„Mâine (sâmbătă) avem un BEx, voi anunţa şi decizia mea, tot ce vom face. (…) Sunt dezamăgit de această situaţie, pentru că sunt oameni cu care am pornit la drum acum şase luni de zile. Am pornit pentru un proiect, plec în SUA reprezentând România cu câteva întâlniri foarte bune, mă întorc acasă cu această situaţie fără să avem o discuţie”, a afirmat Florin Cîțu.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button