Vești

Pași spre discriminare: restaurante full doar pentru vaccinați

Premierul Florin Cîțu a făcut câteva declarații privind momentul în care se va renunța definitiv la mască, dar și ce se va întâmpla până atunci. Data la care speră că vom putea renunța la mască în spații publice este 1 august.

Citeste si
  • „Este clar că putem vorbi despre fără mască pe plajă, de exemplu. Fără mască, dacă mergem la munte în drumeţie, etc., putem să mergem fără mască.
  • Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilităţi pentru persoane vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitate de 100% cu persoane vaccinate, la interior. Sau hoteluri, pe litoral, cu capacitate de 100% cu persoane vaccinate. Deci sunt lucruri la care ne uităm. Putem să vorbim de evenimente private care pot fi deschise doar pentru persoane vaccinate şi aşa mai departe. Vom avea aceste evenimente pilot în Bucureşti şi Cluj, dar eu sunt sigur că rezultatele vor fi bune şi putem să ne gândim la astfel de evenimente”, a afirmat premierul.

Cîțu face astfel pași spre discriminarea celor care nu s-au vaccinat din varii motive, cum ar fi faptul că sunt alergici, sănătatea le-ar fi pusă în pericol sau pur și simplu nu cred că îi poate ajuta cu ceva serul livrat în acest moment peste tot în lume.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button