PăreriVești

Opinia unui jurnalist vaccinat complet despre cazul Nole

Stare de abuz și distopie

Australia este o țară vaccinată peste 90%. Nu a fost cale de evitare, pentru că autoritățile au o reclamă pentru vaccinare ce nu te lasă să eviți obligativitatea: No jab, no job! Mai exact, nu te vaccinezi, n-ai loc de muncă. Cu toată campania și poreclita imunizare de turmă, țara are un număr record de cazuri: peste  65.000 zilnic. Să revenim însă la subiectul zilei: Nole, așa cum este poreclit tenismenul Novak Djokovici. Jurnalistul Daniel Uncu a postat pe pagina sa o opinie privind situația. El este vaccinat complet, la fel ca familia sa.

Citeste si

”Așadar, omul depune cerere pentru viză, susținută de dosar medical complet din care reiese că a făcut boala, că nu poate fi înțepat din motive cardiace susceptibile a fi comorbiditati, că a fost invitat de organizatorii turneului de tenis care știau că omul a făcut boala și că nu poate fi vaccinat și, da, i se acordă, în consecință, viza de către autoritățile diplomatice indrituite să acorde viza! La plecare spre locul faptei, omul își face și test PCR, care iese negativ. Adică, pe scurt, a demonstrat respect față de organizatori, față de legea țării cu pricina (o lege abominabila, dar asta este…),față de autoritatile statului, devenit, în ultimii ani, un bastion al autoritarismului corect politic și al segregarii medicale.

Ajunge, finalmente, pe aeroportul însorit și… stupoare! Viza nu mai valorează nimic, documentele medicale nici atât, invitația în cunoștință de cauză a organizatorului turneului nici cât o ceapă degerata. În plus, încep șicanele de tip apartheid – iertata să îmi fie comparația : i se confisca, în aeroport, telefonul pe motiv că în acea zona nu are voie cu telefon (!) – alții au avut voie, omul nostru, nu! -, și este izolat, practic, timp de opt ore, în condițiile în care primise, așa cum am arătat, acceptul organizatorilor, viza, etc., etc., etc. După care, este băgat în carantină într-un hotel special, dedicat neconformilor. Avocații omului au contestat acțiunea în forța a autorităților.
Aici s-a ajuns. Aici, în această stare de abuz, de arbitrar, de distopie.
Ca atare, marele Djokovici este, fără să vrea, omul momentului!
P. S. Pentru tot mereu aceiași idioți utili, eu și întreaga familie suntem vaccinați în formulă completă!”.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button