back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planMizerabilul Iohannis s-a trezit să-și apere securiștii

Mizerabilul Iohannis s-a trezit să-și apere securiștii

Data:

După ce a frecat menta șapte ani, aia din plicul de ceai, că i-ar muri în ghiveci altfel, jegul vacanțelor eterne s-a trezit să atace presa că i-a fost dezvăluit planul de a pune țara în genunchi în fața serviciilor secrete. Într-o conferință de presă de la Buzău, mizerabilul Iohannis a arătat că mai degrabă atacă sursele G4media (site care a publicat draftul legilor siguranței naționale) decât să taie cu barda niște capete seci.

Mai exact, ficușenia sacadată a afirmat că legile siguranței reprezintă doar un draft, pe când ”e o eroare majoră că au fost date pe surse și știm noi de cine”. Eroarea majoră e a poporului român că a avut de ales între doi dictatori în devenire, la primul mandat, apoi între un viitor vătaf și-o marionetă stricată la coc. Eroare majoră e că acei călăi care au propus legile siguranței naționale din partea SRI nu sunt aruncați într-o bortă la 100 de metri sub pământ să caute petrol lampant cu chibritul aprins.

Ca urmare a derapajului pe propriile cuvinte, adormitul Iohannis s-a trezit că este atacat de 45 de ONG-uri. E un prim pas. Ieșirea oamenilor în stradă ar fi ceva firesc, până când nu ne trezim cu securitatea mai a dracu’ ca a lui Ceaușescu. Altfel, vom citi în Monitorul Oficial legile siguranței la fel ca-n draft, cum am văzut și mizeria privind discriminarea, din cauza căreia nu mai poți ataca grupuri politice pe motiv de articol penal, care te trimite la pușcărie sau îți…arde o amendă de nu poți să o duci. Din nefericire, eu scriu la pereți, pentru oamenii care au ochi, dar care preferă să tacă și să nu facă. Așa s-au impus deseori dictaturile: din cauza lipsei de reacție a poporului.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...