Comunicate de presă

ATENȚIE! E.ON Gaz (Delgaz Grid Târgu Mureș) – schimbă magistrala de gaz pe strada Gheorghe Doja

Ca urmare a lucrărilor de refacere a infrastructurii de utilități publice din zona de vest a orașului – pe întreaga lungime a străzii Gheorghe Doja, drumul E60 legătura dinspre Cluj, circulația pe banda 1 a părții carosabile se desfășoară, în zonele de lucrări, cu restricții de trafic.

Citeste si

În fapt, Primăria Municipiului Târgu Mureș a acordat societății care efectuează lucrările autorizația de spargere a părții carosabile, termenul de execuție a acestora fiind  de 24 de luni (pe ambele sensuri de mers ale str. Gh. Doja), cu aducerea suprafeței carosabile la stadiul inițial.

Executantul lucrării efectuează lucrări, după cum urmează:

  • Se înlocuiește magistrala de gaz, cu o conductă nouă, pe o lungime de aprox. 13 km, (ambele sensuri pe E60). Menționăm că vechimea conductei este de peste 50 de ani, și este principala sursă de alimentare a utilizatorilor casnici/noncasnici;
  • Se dezafectează magistrala de gaz care deservea alimentarea zonei industriale;
  • Se înlocuiesc 240 de branșamente.

În atenția participanților la trafic!

Frontul de lucru al șantierului este de 50-100m, lucrările desfășurându-se etapizat, atât în cursul nopții, când traficul este mai lejer, cât și în cursul zilei, din pricina unor acțiuni/situații neprevăzute ce necesită o vizibilitate sporită din partea echipelor de muncitori.

Ne cerem scuze pentru disconfort și rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să țină cont de indicatoarele rutiere de presemnalizare a lucrărilor pentru a evita incidentele în trafic.

Serviciul Relații Interne și Internaționale

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button