Vești

Măsurile luate de autorități la focarul de la Adăpostul de noapte

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș a făcut publice măsurile luate la Adăpostul de Noapte, unde DSP a descoperit un focar de coronavirus.
„Toți beneficiarii și angajații Serviciului social ”Adăpost de noapte” din Târgu Mureș au fost testați în cursul acestei zile, după apariția unor cazuri de infectări COVID-19, marți. Este vorba de 2 angajați și 2 beneficiari. Angajații sunt în izolare la domiciliu, iar beneficiarii au fost mutați într-un spațiu de izolare la Adăpost.
S-a solicitat Direcției de Sănătate Publică Mureș testarea tuturor angajaților și beneficiarilor, în total 61 de persoane.
Până la acest moment, au mai fost testați pozitiv 11 beneficiari, iar 6 beneficiari au test neconcludent și testarea lor se va repeta joi dimineață.
Conducerea executivă a Primăriei Municipiului Târgu Mureș și cea a Direcției Asistență Socială Târgu Mureș au luat măsuri de gestionare a situației, dispunând reorganizarea și mutarea beneficiarilor astfel: la mansardă – unde există și izolator – au fost mutați cei testați pozitiv, la un etaj mai jos – cei cu rezultat neconcludent și la următorul etaj – celelalte persoane.
Situația este sub control. Suntem în legătură permanentă cu Direcția de Sănătate Publică Mureș, un medic va asigura monitorizarea persoanelor testate pozitiv și există echipamente de protecție – combinezoane, vizete, măști, mănuși, dezinfectanți.
Vom reveni cu alte informații pe măsură ce le vom avea”.
Foto: punctul.ro

Citeste si

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button