8.9 C
Târgu Mureş

Mark Hermann, oficial consilierul primarului

De citit

Mai multe

Din aceste zile, Mark Hermann este următorul consilier personal al primarului Zoltán Soós. Hermann ne-a confirmat mai devreme numirea și ne-a promis un interviu. Se confirmă astfel informația noastră că edilul începe să-și impună echipa în instituție. Reamintim că Hermann a fost inițial candidat pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, apoi s-a retras în favoarea lui Soós, pe care l-a sprijinit să câștige alegerile. Cu toate că au fost nenumărate zvonuri, momentan singurele numiri oficiale sunt pentru două persoane: Mark Hermann și Cristina Pruteanu. Amândoi singurii consilieri ai edilului.

Notă: Fotografie din campania electorală de pe pagina lui Hermann

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

2 COMENTARII

  1. Ciudat! În aceeași zi, un alt site de știri locale o desemna pe Beáta Somogyi drept consilier personal a noului edil din Tîrg. Dar te credem pe tine pe cuvânt, Tibi, tu fiind atât de aproape, trup și suflet, de gașca Soós [Pruteanu-Her man(n)-și resturile] și afli noutățile chiar înainte ca ele să se întâmple. 🙂

    Cât de grețoasă devine treaba asta, man! Amicu’ Markel a început să-și promoveze pe față chiriașa pupilă (știi bancul cu „pupila”, nu? 😉 ), deși tot el urla, și înainte, și în timpul campaniei, că camarila lui Florea & Co. se bazează pe pile-cumetrii-relații-amantlâcuri etc.!
    Mă duc să vomit puțin, dar revin să termin comentariul.

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole

%d bloggers like this: