PăreriPrim-plan

Jocuri politice în detrimentul țării și teroriștii națiunii

Situația națională este clară și nu e nevoie de lupă pentru a observa că suntem chirciți sub facturi, pandemie și șomaj. În acest timp, președintele Iohannis se preface a nominaliza un premier fără nicio șansă, recte Dacian Cioloș. Până să-i văd programul de guvernare, am crezut că este cea mai bună soluție, chiar dacă șansele de a trece de parlament sunt la fel de mari cu a câștiga la loto. După ce i-am lecturat fugitiv ideile de guvernare, mi-am pus mâinile-n cap că omul ăsta visează la o dictatură pe față.

Pe surse, se spune că Emil Boc ar fi favorit, dar el neagă. Ilie Bolojan plutește ca o balerină pe gheață în așteptarea nominalizării, iar Florin Cîțu își râde în plete de povestea că nu va mai fi premier în timp ce probabil va mai sta destul pe jilțul din Palatul Victoria. Omenii politici par mai degrabă să încurce ițele decât să le descurce. Și soluția în acest moment de criză nu este un partid, ci un guvern tehnocrat. Pe scurt, când arde țara, chemi pompierii, nu doctorii pediatri. Din interese ciudate, de la cel mai înalt nivel în jos, se urmărește doar menținerea unei stări de război civil, în timp ce românii așteaptă tot mai încrâncenați o soluție la nenumărate probleme care au picat pe ei ca un avion deturnat de teroriști.

În acest moment, politicienii sunt adevărații teroriști, care țin în suspans o țară întreagă pentru a mai linge puțin ciolanul puterii.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button