Vești

Întâlnirea suspectă la cafea dintre primar și firma de salubritate

În emisiunea de la M9 tv, primarul din Târgu Mureș, Zoltan Soos, a fost întrebat dacă este adevărat că s-a întâlnit la o crâșmă cu reprezentantul firmei de salubritate cu care are contract. Relaxat ca pe canapeaua de acasă (vezi captura), edilul a spus că se poate întâlni și la Marea Neagră dacă ar fi chef. Apoi a explicat că era vorba despre o problemă de management, deci probleme de muncă, dar care n-au fost discutate la birou, cum este firesc. Puteți urmări fragmentul de la minutul 22.

Citeste si

Reacția: să trecem peste!

Ofensiv, după ce i s-au prezentat imagini din oraș cu gunoiul, primarul a spus că a înțeles că despre asta este vorba în emisiune (n.r. un atac) și să treacă la alt subiect. Abia revenit de la Băile Tușnad, unde s-a întâlnit cu premierul Viktor Orban, Soos a simțit probabil că s-a atins de aura notorietății și a căpătat o dâră din puterea liderului ungur. Una nejustificată dacă Sfântu Gheorghe este departe peste Târgu Mureș la multe aspecte.

Update: Ce spune consilierul primarului

Într-un comentariu pe pagina de facebook a CC, Mark Christian Hermann, consilierul primarului care a fost de față la întâlnire, a punctat despre ce a fost vorba. Cităm.

1. Nu la „crâșme” am fost, ci pe o terasă, într-un loc public, fiind înconjurați de mulți oameni, întâlnindu-ne inclusiv cu mai mulți cunoscuți.

2. Nu are nimeni nimic de ascuns. Ne-am întâlnit la o cafea, și se discutau probleme legate de angajații preluați de la operatorul precedent, fiind vorba de niște tensiuni care se accentuau de fiecare dată când se schimba un operator, acestea culminând până la proteste ale lucrătorilor din salubritate în fața primăriei. Adică aceeași placă, ca să mă exprim mai plastic. Iar noi practic am mediat într-o o situație de criză, gestionând și aplanând niște conflicte dintre angajați și operator, singurul nostru interes fiind să se muncească iar orașul să fie curat.
3. Înțeleg eu bine, cine și de ce se chinuie să ne mânjească cu orice preț, pentru că în povestea cu gunoiul au existat interese foarte mari, mai ales din partea celor care și-au cam luat „partea” din afacere. Inclusiv scandalagiul de serviciu, care a negociat cu un alt operator contractul. Ca să fiu și mai precis: hoțul strigă hoț.
4. Țin să precizez, că nu noi suntem cei care se plimbau cu sume de 60.000 euro în portbagajul autoturismului instituției, ca mai apoi să se panicheze cel care a trebuit să caute roata de rezervă 😉
5. Orice insinuare subversivă, fără vreun fundament, cu aluzii la „șpăgi” și alte găinării poate atrage de la sine niște consecințe legale.
Dixit”.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button