Vești

Horațiu Suciu este noul președinte al PNL Târgu Mureș

Într-o postare pe pagina personală, prof. dr. Horațiu Suciu a dat o palmă peste ceafa conducerii liberale actuale.

„Am aflat cu stupoare că presa nu a fost invitată oficial la ședința noastră de alegeri, de astăzi de la ora 17 la cortul Gallery Wedding Garden din Aleea Carpați, nr. 59.
În calitatea mea de candidat la funcția de Președinte al PNL Târgu Mureș, invit întreaga presă din Târgu Mureș la acest eveniment al familiei noastre liberale, ca un prim gest de transparență a activității PNL Târgu Mureș”.
Update orele 21.00: Doctorul a câștigat alegerile interne cu un scor impresionant: 135 de voturi față de 84 ale celui care până astăzi a fost șef al liberalilor târgmureșeni.
”PNL Târgu Mures este la ora bilanțului și înaintea unor alegeri care vor determina viitorul organizației și al nostru, al tuturor ca membri PNL. Am fost înconjurat în acest demers al meu de oameni tineri și competenți dar deopotrivă tenace și experimentați în politică, oameni care și-au respectat în permanență principiile fără să confunde obediență și supunerea oarbă, cu loiaitate față de principiile și valorile liberale!”, a afirmat prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button