18.8 C
Târgu Mureş

Guvernul se gândește să desființeze pensia

De citit

From Ukraine with love

Ranchiuna homosexualilor

Mai multe

Unde ai citit asemenea prostie? E fake news, bre. Parcă aud reacțiile unora. Normal că guvernanții n-au spus direct că ne vor lua și ultima redută în fața morții din cauze naturale. Ei doar discută despre cum vor mări vârsta de pensionare. Și e tot aia.

De ce? Românii au cea mai mică speranță de viață din Europa. Media e de 78 de ani, iar noi trăim cu noroc până la 75. Așadar, ce sens are să ne mai dea pensie, dacă oricum murim când să ne facem selfie cu cuponul. Muncești 50-60 de ani, apoi mori, fără să beneficiezi de contribuțiile date statului hoț, care direcționează banii politic către diverși mafioți cu gulere albe.

Și dacă ajungi la pensie e ca și cum n-ai lua-o la cât de mică e, dacă n-ai noroc de una specială și de o vârstă fragedă de pensionare, cum ar fi 45-50 de ani. Așadar, să ne pregătim de ce este mai rău. Oricum, cei sub 50 de ani au șanse slabe să vadă cum e să fii pensionar. Până atunci statul își va anunța falimentul în această direcție, își va cere scuze că nu mai sunt bani și ne va pupa pe portofel. Și noi vom asista neputincioși cum politicienii vor goni cu girofarele puse pe bolidele luate de noi spre evenimente importante: taiat panglica la cimitire.

Imagine: Bătrân cerșetor de Ștefan Luchian.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

From Ukraine with love

Ranchiuna homosexualilor

TIFF: film la Teatrul de vară

Top articole

From Ukraine with love

Ranchiuna homosexualilor