back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
spot_img
VeștiEuropa începe să se relaxeze

Europa începe să se relaxeze

Data:

Mai multe țări din Europa au decis că este momentul să pună capăt restricțiilor. Unele au stabilit să o facă parțial, cum este în Finlanda, dar și total, cum este în Danemarca. Anglia a dat startul, iar alte state i-au urmat exemplul, renunțând și la certificatul verde, care nu mai este necesar pentru a avea acces în locuri neesențiale. Până și în Austria s-au relaxat măsurile, una dintre țările cele mai stricte la acest capitol, iar curând va fi eliminată restricția celor nevaccinați de a intra în instituții, mijloace de transport, restaurante șamd.

Între timp, în România, autoritățile încearcă să forțeze introducerea certificatului verde, document virtual considerat inutil în combaterea pandemiei de către țările care au renunțat la el. Campania de vaccinare de UE nu mai este tema zilei, după ce încercarea de obligativitate s-a lovit de proteste masive în mai toate țările europene, pornind de la Bruxelles. Acum, guvernele au acceptat că virusul va deveni endemic și că el trebuie tratat la fel ca gripa.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...