18.3 C
Târgu Mureş

Eliminatorul

De citit

Mai multe

Cu o figură de șobolan năpârlit, premierului Cîțu i-a căzut freza firavă peste o frază istorică: „Ceea ce facem noi acum e să eliminăm acele voci care mai există contra campaniei de vaccinare”! Wtf?!

Uite unde era reîncarnarea unui dictator și noi stăteam cuminți că ăsta mic e pechinez, ceea ce presupune că doar latră. Ei bine, Eliminatorul e pus pe fapte mari, după ce se antrenează matinal cu treaba mare. De curiozitate, pentru că nu știu cum vrea el să șteargă din peisaj vocile împotrivă, eu voi fi clar contra campaniei de vaccinare.

Pe scurt, oameni buni, NU vă vaccinați cu un ser experimental, care s-a dovedit că provoacă probleme grave și chiar moartea în anumite cazuri. Mai mult, nimeni nu-și asumă dacă ai crăpat de pe urma vaccinului sau după, că nu ți-a trezit anticorpii utili. Acum mingea e la Cîțu. Aștept să văd ce face: îmi închide site-ul, mă amendează, mă arestează sau pur și simplu mă împușcă fără somație.

PS Nu pot să mă abțin să remarc că mulți idioți ne guvernează. N-au pic de tact și comunicarea e infantilă. Ăștia chiar au ajuns să se comporte ca-n dictatură.

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole