Vești

Peste 10.000 de participanți la protestele din Capitală

Update: Peste 10.000 de persoane au participat la cele doua proteste (video).

Astăzi, de la 16.00 în Piața Victorie și de la 17.00 în Piața Universității din București au loc două proteste împotriva restricțiilor și nu numai.

În Piața Universității va avea loc un miting antiguvernamental, anti certificat verde și antirestricții la care și-a anunțat participarea și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). La protest și-au anunțat prezența mai multe asociații.

„Noi venim din Parlament, unde am început greva și mergem până la capăt cu acțiunile de protest. Nu mai este timp de stat, nu mai este timp de așteptat, tolerat și de înghițit mizeriile pe care ni le servesc alții. E momentul să venim cu toții la București, e momentul să fim mulți, foarte mulți,” a spus copreședintele George Simion pe Facebook.

Protestul AUR nu are o temă specifică, ci se axează pe toate nemulțumirile pe care oamenii le-ar putea avea: „Un mesaj pentru toți românii care s-au săturat de restricții, s-au săturat de facturile de la gaze, de la curent, de la energie: haideți să ne unim!”.

Un protest cu revendicări similare se va desfășura de la 16.00 în Piața Victoriei, eveniment organizat de Legitima Aparare și Calea Neamului, împreună cu Starea de Libertate, a scris Hotnews.

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button