12 C
Târgu Mureş

Decizie controversată: Soós vrea să închidă piața de vechituri

De citit

Mai multe

Összehívtam a Marosvásárhelyi Helyi Vészhelyzeti Bizottság ülését 2020. október 28-ára, szerdára, 11 órától. A találkozó témái: a bolhapiac (ócskapiac) és a “Mircea Birău” fedett uszoda bezárása, a anunțat primarul Soós Zoltán.

Pentru cei care nu știu maghiară, aveți traducerea tot de la noul edil: Am convocat miercuri, 28 octombrie 2020, de la ora 11.00, la sediu, o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgu Mureș. Vom lua în discuție închiderea Pieței de vechituri, precum și a bazinului acoperit / piscinei “ing. Mircea Birău”.

Reacțiile localnicilor au fost împărțite, dar mulți au considerat că este o decizie greșită să închidă bazinul, unde se antrenează sportivii, în general copii între 12 și 16 ani. Momentan doar ei au acces, alături de antrenor. Legat de piața de vechituri, alți comentatori au susținut că e absurd, pentru că nu toată lumea își permite să cumpere lucruri noi. Vom vedea azi ce se va întâmpla.

Update: În urmă cu puțin timp, primarul a revenit cu o precizare pe pagina sa de Facebook. “Sportivii legitimați 🏊 vor avea în continuare acces la Piscina “ing. Mircea Birău”

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgu Mureș, întrunit astăzi, 28 octombrie 2020, a decis ca Piața de Vechituri, cunoscută și sub denumirea de „Ócska Piac” din Târgu Mureș, precum și bazinul acoperit – Piscina “ing. Mircea Birău” să fie închise pe o perioadă nedeterminată. În cazul celei din urmă, măsura NU afectează sportivii legitimați. Decizia a fost luată din cauza numărului mare de bolnavi infectați cu noul Coronavirus“.

Foto: pagina primarului Soós Zoltán

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole