12 C
Târgu Mureş

De ce aici și de ce acum?

De citit

Mai multe

Nu cred că Târgu Mureș a avut până acum vreun jurnalist din Moldova, iar eu m-am aventurat cu câteva zile înainte ca edilul Florea să pice, după 20 de ani de domnie ca primar, poziție din care lumea nu-l vedea plecat vreodată.

Răspunsul la cele două întrebări e simplu: pentru că m-am îndrăgostit de oraș. Apoi am observat că e nevoie de un site care să intre mai profund în mărtuntaiele urbei. N-am remarcat investigații și nici reportaje fulminate aici. La capitolul presă, Târgu Mureș stă bine, cred, dar mai mult la capitolul știri și bloguri. În rest, multă publicitate.

Ca un străin de obiceiurile de aici, voi încerca să cunosc mai bine orașul, să arăt temelia pe care a fost pus, cum s-a dezvoltat, care sunt marile afaceri ilegale, dar și locurile superbe pe care turiștii ar trebui să le caute. Și să nu uit: Târgu Mureș are oameni remarcabili, atât printre veterani, cât și printre cei tineri. Poate ar fi bine ca lumea să-i cunoască, atât timp cât ei trăiesc. Eu voi fi cititorul care întreabă și află, caută și investighează, dar nu voi ține pentru mine, ci voi împărți informațiile cu cititorii mei. Mai multe detalii despre aventura mea aici le puteți găsi în Povestea lăsată pe pagina de Facebook a site-ului.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Aboneaza-te la newsletter. Introduceti adresa de email in campul de mai jos:

Un serviciu oferit de FeedBurner

Leave a Reply

Ultimele articole

Top articole