Vești

Cum și-a bătut joc UBB de un reporter aflat pe front

Cunoscut pentru transmisiunile sale din Ucraina, jurnalistul Mircea Barbu a fost invitat la un eveniment al universității din București, unde a fost nominalizat la un premiu. Mai departe povestește chiar el ce s-a întâmplat: ”Aseară, la gala alumnilor de onoare ai UBB, eveniment la care am fost invitat in calitate de nominalizat, n-am apucat sa vorbesc din cauza ca șefimea universității si tot felul de invitați-sinecuri cu discursuri care mai de care mai sforăitoare s-au lungit la vorba, astfel ca s-a depășit timpul alocat evenimentului.

Citeste si
Așa ca eu, nominalizat pentru activitatea mea jurnalistica nu am reușit sa spun doua vorbe, online, din estul Ucrainei, studenților sau viitorilor studenți ai UBB. Eu le spun acum si aici: “Plecați si nu va mai uitați in spate! Sau ramaneti si vorbiți public ori de câte ori aveți ocazia despre impostura academica din jurul vostru. Doar așa cred eu ca puteți ajuta cu adevărat aceasta universitate!”
Cu ocazia asta, anunț si conducerea UBB ca renunț la titlul de alumni de onoare si nu doresc sa mai fiu contactat niciodată pentru niciun eveniment academic legat de aceasta universitate”.
Foto: Pagina personală de Facebook și mesajul unui organizator.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button