Prim-planVești

Claudiu Maior a trecut la PSD și candidează la CL Târgu Mureș

Azi, fosta mâna dreaptă a lui Dorin Florea pe când conducea municipiul Târgu Mureș a anunțat că a intrat în PSD. Astfel, Claudiu Maior va fi pe lista partidului pentru Consiliul Local, unde se află și acum din partea Pro România. La scurt timp după ce și-a depus adeziunea, Maior a scris pe pagina personală următorul mesaj.

🤝Punem oamenii pe primul loc!
🤝Astăzi, 20 martie 2024, am semnat adeziunea la Partidul Social Democrat. M-am hotărât să fac parte din frumoasa familie a PSD Mureș. Sper ca împreună cu cei care conduc astăzi acest partid să reușim să facem o administrație în beneficiul cetățeanului, să luptăm pentru dezvoltarea acestei comunități care merită mult mai mult decât ceea ce are în prezent!
🤝Sunt un cetățean dedicat, un om dintre voi, născut și crescut în acest oraș! Voi fi în mijlocul vostru, alături de echipa Partidului Social Democrat Mureș la fel cum am făcut-o de ani de zile, pentru a vă asculta nevoile, sugestiile și, chiar și criticile, lucrând împreună pentru un oraș mai bun, atât pentru noi, cât și pentru generațiile următoare!
Doamne ajută! 🙏

Array

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Back to top button