back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
spot_img
VeștiCiucă al nostru s-a luptat singur pentru șefia PNL

Ciucă al nostru s-a luptat singur pentru șefia PNL

Data:

Deloc surprinzător, Nicolae Ciucă a fost ales președinte al PNL, funcție pentru care n-a avut contracandidat. Din 1.120 de voturi exprimate la congresul de azi, premierul a obţinut 1.060 de voturi „pentru”. Mai exact 94%. Întrebat dacă ia în calcul demisia în situația în care se va dovedi că a plagiat, Ciucă a spus că va lua decizia în conformitate cu principiile sale de onoare și demnitate.

„Nu este deloc un privilegiu să ocupi această funcţie, e o onoare şi o mare responsabilitate pentru tot ceea ce ne-am asumat să facem. Dincolo de ceea ce s-a spus pentru susţinerea moţiunii, în acest moment, vreau doar să precizez că mă bazeze foarte mult pe ceea ce înseamnă coeziunea membrilor PNL, pe tot ceea ce înseamnă spiritul şi valorile de care am vorbit şi cel mai mult mă bazez pe oamenii PNL care vor fi alături de noi ca să ne putem îndeplini obiectivele. Principalul obiectiv este acela de a reda stabilitatea partidului, de a asigura stabilitatea lui şi de a dezvolta România, să putem să facem o Românie puternică, aşa cum ne dorim noi toţi”, a declarat noul șef la PNL.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...