back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,59
GBP
5,84
24.8 C
Târgu Mureș
VeștiCipul care oferă geniu

Cipul care oferă geniu

Data:

Dacă facem un sondaj cu două întrebări, veți află că foarte mulți români habar n-au imnul și nici ordinea culorilor pe drapel. În viziunea lor însă poporul român este prost. Ei fiind români. Și din generozitate a început să le pese de țară. Doar atât timp cât 100% se vaccinează. După, îi va durea-n cot, ca de obicei.

Dar cine sunt ei? Cei mai mulți sunt mediocri și anonimi. Mulți sunt atât de curajoși încât au conturi false. La un loc, toți aceștia susțin că au ceva în comun: s-au vaccinat. Desigur, din egoism, dar varianta oficială e ”din grijă pentru ceilalți”. Vezi Doamne că i-a apucat deodată grijă, când mai devreme nici un scuipat n-ar fi dat pe restul. De răi, cum au fost și înainte, dar serul magic le-a scos calitatea pe nas. Nu dau o flegmă pe ceilalți, dar sar cu emoticoanele de hahaha pe facebook la știri cu morți. Ultima era de pe Digi cu un tip care a participat la party covid pentru a se infecta și a murit. Ce s-au mai distrat vaccinații agresivi. Cele mai multe emoticoane erau de râs.

Cei vaccinați nu-s toți la fel, evident, dar cei vocali sunt captivi în capcana cipului băgat de bună voie de Bill Gates, unul care conferă prostie nelimitată (doar n-ați crezut titlul). Și nu-i suficient cadoul dacă nu e arătat tuturor. (Habar n-am dacă e vreun cip sau nu, dar sună mai romantic să dăm vină pe ceva, nu pe noi.) Dovada imbecilității e reprezentată de ultimele cifre legate de virusul care a distrus psihic, fizic și financiar omenirea. Bine, nu el a făcut-o, ci tot oamenii cu măsuri imbecile și tardive. România are 2700 de cazuri în ultimele 24 de ore. Țările vaccinate dublu sau mai mult au zeci de mii de cazuri. Ce-au înțeles cipații? Vai de capul românilor proști. Și-au început să se vaiete ca niște bocitoare profesioniste, ei fiind înțepați și de trei ori.

Aloooo, trezirea! Așa tâmpiți cum suntem, noi avem mai puține cazuri, chiar și-n situația unui sistem medical slab, corupt și incompetent. Nu vă dă de gândit? Nici dacă vă spun că Africa e aproape nevaccinată dar nu dă virusul pe acolo, că nu-i plac înfometații? Dacă repet că Gibraltar e 118% vaccinată și tot are cazuri, cred că e degeaba. Dacă prin absurd am aveam zero cazuri și decese, injectații vocali vor țipa că poporul român e tâmpit. Cum am spus, cipul oferă pentru unii prostie fără limite. Ah, și încă un lucru: iluzia nemuririi. Desigur, doar ei pot crede asta. De deștepți.

PS Repet ceva clar pentru geniile care citesc presa plătită de guvern și repetă ca papagalii: vaccinurile nu oferă imunitate. A fi imunizat presupune să nu iei virusul, nu să moară 12%, iar 25-30% dintre pacienți să fie vaccinați. Și toți pozitivii (vaccinați sau nu) au un singur leac: tratamentele actuale. Nimic inventat. Sute de milioane s-au vindecat, iar cinci milioane au murit. Exact ca la gripa spaniolă. Au folosit ce era pe piață. Sigur, pe atunci nu există Gates să-i salveze cu forța, având guvernele de partea lui.

 

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

O româncă a câștigat Top Model of the World

Concursul Top Model of the World a fost câștigat...

(P) Rodica Baciu: În fruntea consiliului local avem nevoie de un bun negociator!

Rodica Baciu: În fruntea consiliului local nu avem nevoie...

(P) Vântu (AUR): Prioritatea noastră este infrastructura

Pe primul loc în programul de guvernare al candidatului...

VIDEO. Delta secretă din Târgu Mureș

Aproape de centrul orașului-bijuterie Târgu Mureș, la circa cinci-șapte...