Prim-planVești

Ciotlăuș revine cu plângeri penale pentru întregistrări ilegale

Seria de amenințări continuă din partea fostului consilier al primarului

Într-o lungă postare pe Facebook, Ionela Ciotlăuș vine din nou cu o serie de acuze și amenințări privind înregistrările ilegale și personajele din spatele lor. O redăm întocmai.

Citeste si

Postarea fostului consilier al primarului Soos

Breaking Fake News
Față de aroganța informațiilor false, apărute din nou în spațiul public, dar cu ajutorul unor indivizi cu mintea odihnită, mai pe înțeles, frecatori de mentă, cum ar spune un bun prieten, vin cu următoarea precizare: pentru că, în ultimele zile, se întâmplā tot felul de lucruri bizare. sunt introdusă în tot felul de urzeli politice și provocāri care nu au nicio legātură cu binele public și nici cu nevoile oamenilor, mă voi îndrepta cu o plângere penală împotriva tuturor înregistrărilor ilegale, a acuzațiilor și calomniilor aduse mie, folosindu-se de Instituția Primăriei astfel ca „fabricarea acestor trucuri ieftine și de manipulare publică” să înceteze.
Evident, Facebook-ul suportă orice!
Oricine poate defăima și calomnia pe oricine prin astfel de mijloace.
Însă, utilizarea unor înregistrări audio (voce), fără a face dovadă respectării temeiurilor legale, falsul informatic, acţiunea de prezentare sub o identitate falsă, atribuirea unei identităţi false altei persoane, furtul de identitate, fals în înscrieri, violarea vieții private, toate acestea sunt fapte pedepsite de Codul Penal.
Acestea sunt adevăratele Infracțiuni petrecute în Primăria Târgu Mureș. Știu sigur și fără echivoc faptul că au fost deranjate multe interese politice și economice. Iar astfel, prin diverse tertipuri și cu ajutorul „micilor feudali” care se simțeau amenințați și cărora li s-au oprit robinetul cu bani publici pe care îl aranjaseră să curgă în continuare, au făcut ca anumite discuții cu caracter privat și scoase din context să fie intens speculate de un consilier direct interesat, a cărui privilegii, de asemenea, s-au văzut amenințate.
Acest consilier vine în față noastră și jelește acei funcționari care merg și plâng pe umărul lui dar care sunt atașați vechiului șef de trib. Însă, mă întreb eu retoric, acei funcționari, de ce nu au mers direct la organele de urmărire penală dacă suspectau eventuale fapte cu caracter de corupție, așa cum se specifică clar prin Codul Administrativ, pe care ar trebui să îl știe pe de rost, având în vedere că au dat un examen pe care l-au și luat fara publicare prealabilă, concurând singuri si cu note mari (pentru cine nu știe, Codul Administrativ este unul din textele obligatorii de legi din care se susține examenul de intrare in Corpul Funcționarilor publici). Deci, cui prodest „jelea lor”?
Îl invit să stea pe aproape și să răspundă unor interpelări publice pe care i le voi adresa. Promit că nu voi da curs unor „golănii” de genul celor prezentate de acesta și acoliții lui.
Cei care mă cunosc știu că întotdeuna mă bazez pe dovezi irefutabile, pe documente care vor detalia de ce acest oraș este în șanț, de ce dezvoltarea lui și serviciul public din Instituția Primăriei este în continuare în repaus, chiar și după abdicarea Marilor Feudali.
PS. Nici primarul, nici eu, nici alții nu suntem speriați! Suntem însă extrem de dezgustați de modul perfid de acțiune al unor feudali mai mici sau mai mari.
Eu personal, am ieșit din Primărie, nu la cererea unora ci pentru a putea servi legitim și liber interesul public, printr-o comunicare publică adecvată și cu mai multe grade de libertate, care, însă în interior era adeseori cenzurată de prea mult bun simt, de a nu răspunde direct sau imediat unor atacuri nesimțite. Însă, acum a venit momentul ca lucrurile să fie spuse pe nume și arătate public.
Napoleon Hill spunea despre succes:
„Definesc succesul drept puterea cu care obținem orice dorim fără să încălcăm drepturile celorlalți “.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

omentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button