Vești

Ce a făcut primarul Soós la Budapesta?

Pe 17 decembrie 2020, consilierii locali din Târgu Mureș au aprobat finanțarea primei deplasări externe a primarului Soós Zoltán la Budapesta în perioada 19-22 decembrie.

Citeste si

Edilul a solicitat 740 de euro (diurnă și cazare) și 500 de lei (transport și asigurare) pentru a merge în capitala Ungariei. Prin HCL 252, aleșii locali au acceptat cererea, fără a cunoaște scopul vizitei, dar articolul trei din hotărâre prevede clar:

În şedinţa imediat următoare, delegaţia va prezenta o informare cu privire la desfăşurarea vizitei şi rezultatele acesteia. Următoarea ședință a fost pe 28 decebrie, dar primarul n-a prezentat niciun raport.

Astăzi a avut loc o nouă ședință, iar consilierul Pápai László (POL) l-a întrebat pe Soós Zoltán când îi va lămuri pe cei care i-au finanțat vizita care e rezultatul delegației.

Chestionarea l-a enervat pe edil, care a replicat că poate sunt și alții care vor să prezinte rapoarte, dar el va putea face acest lucru abia luni (atunci va avea loc o ședința extraordinară), la peste o lună de când a fost în capitala Ungariei.

În toată această perioadă nu a existat nicio informare privind deplasarea sa acolo, nici pe pagina personala, nici pe cea a primăriei.

Foto: Pagina de Facebook a primarului, care în 2019 se plimba cu bicicleta prin Budapesta

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button