back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
22.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
22.8 C
Târgu Mureș
Prim-planCandidat independent. Prima femeie care se luptă cu UDMR la...

Candidat independent. Prima femeie care se luptă cu UDMR la…

Data:

”Primarul nostru e pita lui Dumnezeu! Ca om, zic, dar în cinci mandate n-a dovedit deloc că este gospodar. De aceea am decis să intru în lupta electorală pentru funcția de primar, chiar dacă n-am avut de-a face cu politica până acum”, ne-a declarat Alina Maria Togănel, candidat independent la Ceuașu de Câmpie. De dimineața, candidată s-a dus la primărie cu lecțiile făcute, pentru a depune dosarul cu lista de semnături și a se înscrie în cursa electorală.

Ceasul Cetății a întrebat-o ce anume vrea să schimbe în comună, pentru că profilul ei este inedit, iar bătălia și mai grea, mai ales că se întrece cu un primar UDMR ce pare veșnic pe funcție. În plus, este singura femeie din istoria localității care a îndrăznit vreodată să viseze la un astfel de post. ”În calitate de primar, administrația mea va acorda prioritate EDUCAȚIEI! Educația este piatra de temelie a progresului. Mă angajez să îmbunătățesc școlile noastre, oferindu-le copiilor noștri instrumentele de care au nevoie pentru a reuși într-o lume în continuă evoluție. Avem nevoie de creșă, de o grădinița cu program prelungit, e mult mai ușor să mergi dimineața spre Ceuașu, ajungi în două minute, decât să stai in trafic o oră, o ora jumătate pentru a ajunge cu copilul la școală”, ne-a spus Alina Togănel, care a completat că are în spate ”o echipă de oameni faini, specialiști în fondurile europene, o adevărată mană cerească pentru noi, dar de care nu s-a profitat”.

Mini-biografie

Născută acum 44 de ani, Alina Maria Togănel a fost de toate: de la secretară la educatoare și de la administrator la director general de firmă. Împreună cu soțul au pornit două afaceri: una cu termopane și alta cu flori. Povestea sa este lungă și emoționantă, așa cum ne-a spus-o, pentru că n-are limbaj de politician, de aceea nici nu s-a înscris în vreun partid. Ca exemplu: ”Sunt fiica mijlocie a familiei Fechete Ioan si Cornelia, oameni gospodari din localitate a Voiniceni, comuna Ceuasu de Campie, o familie care a pus accentul pe cei „7 ani de acasă ”, pentru care țin să le mulțumesc.
Am avut noroc în viața aceasta, iar în 2003 m-am căsătorit cu Călin, care este un soț minunat, apoi Doamne-Doamne ne-a binecuvântat cu o fiica în 2004: Carina Ioana, pe care am încercat sa o creștem in cel mai bun mod”.

Notă: Acest articol nu este publicitar, ci doar un semn de solidaritate cu toți independenții curați care încearcă să schimbe comunitatea în bine. Toți vor avea loc pe site-ul Ceasul Cetății, fără niciun leu publicitate. Orice alt articol publicitar va fi marcat cu P și subliniat la final că este promovare plătită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...