back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planAutobuze din secolul trecut încă pe traseu

Autobuze din secolul trecut încă pe traseu

Data:

Onorabila administrație Soos aduce istoria la zi pe străzile municipiului Târgu Mureș, lăsând autobuze fabricate secolul trecut să circule. Desigur, nu primarul scoate bolidul obosit pe traseu, ci conducerea societății Transport Local SA, firma municipalității. Acolo unde Tatar Bela e director general veșnic, iar acum are o poliță de plătit liderului sindical pe care l-a concediat abuziv, așa cum a constatat instanța. Așadar, mai departe puteți vedea un film foarte scurt din autobuzul groazei în care liderul Kristof Attila arată cum muncește la +40 de grade.
Așteptăm desigur și reacția administrației, care este solicitată de vreo două săptămâni să verifice informația că rablele înlocuiesc electricele dacă e cu plata unor polițe. Probabil nici acum directorul veșnic nu va fi sancționat, pentru că este vechi membru UDMR și prieten cu cine trebuie la partide de vânătoare.

Update: Între timp, autobuzul continuă să circule, dar nu pe linia 21, ci 16, iar temperatura din interior a ajuns la 42 de grade. De problema transportului public se ocupă viceprimarul Vilmos Portik, dar nu este disponibil. Speranța șoferului este că el și pasagerii vor scăpa cu viață din iadul din autobuzul antic.

 

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...