back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,97
USD
4,57
GBP
5,81
14.8 C
Târgu Mureș
Prim-planAUR susține un independent pentru a stopa coșmarul UDMR

AUR susține un independent pentru a stopa coșmarul UDMR

Data:

Într-o conferință de presă de astăzi, Răzvan Biro, președintele AUR Mureș, a făcut un apel pentru salvarea mureșenilor din coșmarul UDMR. Cităm:

”Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Mures face apel la ratiune si demnitate in randul cetatenilor si al politicienilor din Mures, pentru salvarea judetului din mana UDMR, dupa ce, municipiul Targu Mures si judetul Mures, au stat mai bine de 4 ani sub conducerea acestei formatiuni politice.

Astfel, AUR Mures a decis ca nu va depune  candidatura pentru Primaria Ceuasu de Campie, la alegerile din 9 Iunie, in spiritul unitatii, nu doar la nivel declarativ, ci si faptic,  pentru a creste sansele de reusita candidatului independent foarte bine pregatit, din afara scenei politice, in persoana doamnei Alina Toganel”.

AUR a dovedit că este capabil, nu doar la nivel declarativ, ci și faptic, să acționeze în spiritul unității la Ceuașu de Câmpie. Fac un apel la rațiune și unitate din partea tuturor competitorilor electorali si lideri politici. Fac apel la cei care sunt legati sufleteste si au mandria de a fi mureseni și care nu sunt cumparati de UDMR, sa faca jocuri impotriva viitorului municipiului Târgu Mureș și al judetului Mureș. Fac un apel la cei care inteleg ca ne aflam intr-un moment de cotitura, sa gasim formula cea mai inteleapta si rationala pentru salvarea si reconstructia municipiului Targu Mures si a judetului Mures”, a transmis presedintele AUR Mures.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

VIDEO. Vântu: Târgu Mureș seamănă cu rasa Puli

Într-o emisiune de la M9 tv, Cristian Vântu, candidatul...

Emisiune M9 tv despre prestația candidaților

Prima săptămână s-a dus, iar acum este momentul să...

VIDEO. Peste 300.000 de credincioși la Șumuleu Ciuc

Primarul din Miercurea Ciuc, Korodi Attlia, a afirmat că...

Cine e pe primul loc pe buletinul de vot

Vineri dimineață au fost extrase numele candidaților la Primăria...