back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planApocalipsa stârnită de Sorana Cîrstea și rezolvarea pașnică

Apocalipsa stârnită de Sorana Cîrstea și rezolvarea pașnică

Data:

Cuvintele care au adus apocalipsa în online: „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”.

Vai di mini, că au sărit să se vaiete păsăricile cu barbă, cuc indecis și probleme la colivie pe motiv că e înapoiată Sorana Cîrstea, până recent aplaudată pentru succesul său în tenis. Apoi s-au trezit masculii din spatele fustelor cu surprize fluide (mă refer la sexul care se transformă după chef. Habar n-am cum funcționează, că la mine e ceva static din naștere. Nici nu pot fi vreun animal la cerere, iar ceilalți să nu mă interneze că-s dus de acasă cu plugușorul în plină vară).

Măcel e cuvântul care poate descrie o postare banală despre normalitate. Sigur, ce mai e normal acum dacă Albă ca Zăpada s-a dat peste cap și a ajuns metisă, apoi a jucat în film, ca nu cumva să-i deranjeze pe unii chițibușari cu corectitudinea politică? Se pare că a reușit totuși să facă istorie, iar scorul obținut e cel mai mic din toate timpurile. Aștept cu nerăbdare ca rolul Albă ca Zăpada să fie jucat de o persoană (vedeți ce elegant evit catalogarea sexuală?) soră cu floarea soarelui și musai cu penix. Ar fi nedrept altfel.

Fiind pacifist, genul care acceptă că un copil trebuie luat de grădiniță/școala generală și educat în spiritul curcubeului, apoi lăsat să vadă ce anume dorește să fie din punct de vedere fizic (că poate azi e broască și mâine leu) și orientativ în pașaport (non-binar, spre exemplu), propun inventarea omului tricolor. Mai exact, oamenii de știință ar putea lucra la un personaj viu care să aibă egal pe corp alb, negru și galben, un ochi să fie oval și unul oblic, dar musai să posede sexul moale și cel tare. De țâțe nu zic nimic, că tuturor ne cresc nepermis de la alimentația bogată în E-uri și alte porcării mirifice, plus sportul care e făcut în general pentru poze în social media.

Poate așa toată lumea va fi mulțumită. Sigur, mai e problema cărților care ar trebui arse, că modificarea lor (cum se practică acum) nu ajută, ci doar schimbă istoria până și-n cele pentru copii. Au făcut-o naziștii și comuniștii, așadar nu-i ceva nou. În plus, dacă tot nu ne mai putem crește copiii așa cum dorim (spre exemplu să-i ducem la biserică, apoi să le explicăm aproape imposibilul, că o familie până nu demult era formată din bărbat și femeie, iar uneori apăreau cei mici), mai bine i-ar lua statul din start, chiar de la maternitate. Apoi să-i crească după noile norme sau cum dorește, că noi am avut doar rolul de donator de spermă și de mamă surogat. Cu această idee de incubator pentru viitorul omenirii, mă opresc pentru a închide geamul, ca nu cumva lăturile pe care le intuiesc să-mi murdărească icoanele din casă și lenjeria în care accept pe cine doresc, fără să-mi impună cineva. Încă, vorba bancului exagerat, desigur.

Doar subliniez din nou că sunt pacifist, cu precizarea că intimitatea, educația și credința sunt aspecte care privesc pe fiecare. Și ceva personal n-ar trebui să fie tratat la modul general.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...