back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
26.4 C
Târgu Mureș
spot_img
VeștiAjungem Mari: maraton pentru fericirea copiilor

Ajungem Mari: maraton pentru fericirea copiilor

Data:

În cadrul unei inițiative a Asociației Ajungem Mari, patru femei și doi bărbați vor alerga la un maraton umanitar. Inițiatorii vor să strângă doar 1000 de euro, bani care se vor duce către un eveniment dedicat copiilor din centrele de plasament. Puteți dona aici, dacă aveți posibilitatea. Fiecare leu contează.

Îndemnul Ajungem Mari

”Suntem: Claudiu Șuteu, Cristina Mototolea, Alina Șandor, Ana Camelia Șos, Mara Nemeș și Călin Ruța și în 24 septembrie ne dorim să fim alături de cei de la Ascotid să facem de 2 ori mai multe fapte bune împreună.

În primul rând, pentru că asta e „misiunea noastră”, alergăm pentru o nouă încercare de a le oferi copiilor din centrele de plasament o super ieșire de mai multe zile.
Apoi, ne dorim ca în ziua concursului să adunăm donații pentru copiii insulino-dependenți și o să avem și o urnă amplasată pentru donații.

Ne dorim mult să reușim să ajutăm cât mai mulți copii să aibă o viață frumoasă, să se dezvolte frumos, să fie sănătoși și fericiți. Fericirea copiilor din centrele de plasament este ceea ce ne motivează să continuăm să facem lucruri bune pentru ei.
Cu ajutorul vostru sperăm să reușim să le organizăm o ieșire memorabilă, despre care să povestească muuult timp de acum încolo.

Împreună putem schimba lumea unui copil”!

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...