back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
21.4 C
Târgu Mureș
spot_img
Comunicate de presăA murit șeful Comisiei de Disciplină al Colegiului Medicilor Mureș

A murit șeful Comisiei de Disciplină al Colegiului Medicilor Mureș

Data:

Secretarul Colegiul Medicilor din Judetul Mures, Conf. Dr. Horatiu Moldovan, ne-a informat că un bun coleg și profesionist a murit. Fiul renumitului doctor, Lipi (foto), a anunțat de asemenea că înmormântarea a avut loc pe 5 octombrie.

”Colegiul Medicilor din Județul Mureș își exprimă un ultim și pios omagiu fostului coleg Conf. Univ. Dr. Liebhart Mihail – medic primar chirurgie cardiovasculara, președintele Comisiei de Disciplina al Colegiului Medicilor din Județul Mureș, om de aleasa ținută morală si profesională, pionier al  chirurgiei cardiovasculare târgumureșene.

Nu credem ca pot fi găsite cuvinte ce pot exprima regretul și durerea pe care le simt cei care l-au cunoscut pe inegalabilul om,  coleg, medic, dascăl, om al urbei, fost director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu Mureș, membru activ al Colegiului Medicilor din Județul Mureș,  consultat și solicitat ca specialist și expert pentru rezolvarea problemelor dificile ale sănătății mureșene.
Prin mutarea sa spre eternitate, întreaga lume medicală mureșeană suferă o pierdere imensă. Îi aducem un ultim si pios omagiu Domnului Conf. univ. dr. Liebhart Mihail, păstrându-i o amintire veșnică, iar familiei atât de greu încercate ii exprimam sincere condoleanțe.
Dumnezeu să îl odihnească!
Colegiul Medicilor din Județul Mureș”.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...