Comunicate de presă

A murit șeful Comisiei de Disciplină al Colegiului Medicilor Mureș

Secretarul Colegiul Medicilor din Judetul Mures, Conf. Dr. Horatiu Moldovan, ne-a informat că un bun coleg și profesionist a murit. Fiul renumitului doctor, Lipi (foto), a anunțat de asemenea că înmormântarea a avut loc pe 5 octombrie.

”Colegiul Medicilor din Județul Mureș își exprimă un ultim și pios omagiu fostului coleg Conf. Univ. Dr. Liebhart Mihail – medic primar chirurgie cardiovasculara, președintele Comisiei de Disciplina al Colegiului Medicilor din Județul Mureș, om de aleasa ținută morală si profesională, pionier al  chirurgiei cardiovasculare târgumureșene.

Nu credem ca pot fi găsite cuvinte ce pot exprima regretul și durerea pe care le simt cei care l-au cunoscut pe inegalabilul om,  coleg, medic, dascăl, om al urbei, fost director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu Mureș, membru activ al Colegiului Medicilor din Județul Mureș,  consultat și solicitat ca specialist și expert pentru rezolvarea problemelor dificile ale sănătății mureșene.
Prin mutarea sa spre eternitate, întreaga lume medicală mureșeană suferă o pierdere imensă. Îi aducem un ultim si pios omagiu Domnului Conf. univ. dr. Liebhart Mihail, păstrându-i o amintire veșnică, iar familiei atât de greu încercate ii exprimam sincere condoleanțe.
Dumnezeu să îl odihnească!
Colegiul Medicilor din Județul Mureș”.

Citeste si

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button