Vești

Ninsori abundente pe Transfăgărășan

Pe toate drumurile naționale din zonele montane din sudul și sud-estul Transilvaniei ninge abundent, iar drumarii anunță că sunt probleme cu zăpada și pe Transfăgărășan, în special la Bâlea Lac.

Citeste si

Ninsorile de duminică, 17 aprilie, au afectat, cu precădere,  trecătorile montane și zonele mai joase din județele Brașov, Covasna și Harghita. Excepție nu a făcut nici județul Sibiu unde, în zonele de munte, s-au înregistrat ninsori.

„Iarna s-a întors în forță pe toate drumurile naționale din zonele montane aflate în sudul și sud-estul Transilvaniei. Sunt afectate în special trecătorile montane dar și zonele mai joase din județele Brașov, Covasna și Harghita. DRDP Brasov acționează cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante în toate zonele afectate”, au anunțat, duminică, reprezentanții DRDP Brașov.

Drumarii recomandă tuturor șoferilor să circule prudent pe drumurile înzăpezite, iar pe cei care și-au schimbat, deja, cauciucurile de iarnă cu cele de vară îi sfătuiesc să-și amâne deplasările în zonele în care ninge.

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button