Vești

A murit Kelemen Atilla-Béla

Primarul Zoltan Soos a transmis și el un mesaj după ce a aflat că a murit colegul său de partid și prieten.
„Puterea Târgu Mureșului constă în calitatea oamenilor care lucrează pentru comunitate, a celor care luptă pentru valorile sale și le duc mai departe. L-am cunoscut în calitate de Președinte al UDMR Mureș, un deputat care mi-a susținut activitatea și cariera, fie că a fost vorba de activitatea de la Muzeu, de candidatura la primărie sau de păstrarea valorilor orașului nostru. Autor a mai multor articole și cărți științifice, a fost alături de Grădina zoologică a orașului încă de la fondarea sa, președinte de onoare și membru fondator al Asociației Chinologice Mureş iar fără el expozițiile canine și concursurile ecvestre erau de neconceput. Și-a păstrat demnitatea în luptele politice și a susținut multe dintre tinerele talente de astăzi, care îi poartă recunoștință pentru munca sa.
Dumnezeu să-l odihnească în pace pe prietenul meu Ata, munca și dăruirea sa rămân exemplare pentru generațiile viitoare. Drum lin, prietene! Sincere condoleanțe familiei”.
„Cu mare regret vă înştiinţez că azi ne-a părăsit domnul dr. Kelemen Atilla-Béla, preşedinte de onoare şi membru fondator al Asociaţiei Chinologice Mureş. Ne vei lipsi, Ata”, a anunţat preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş, Lokodi Csaba-Zsolt pe Facebook.
În vârstă de 73 de ani, Attila Béla Ladislau Kelemen a avut cinci mandate de deputat în Parlamentul României, până în anul 2016. În perioada 1996-2004 a fost liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor. A fost preşedinte şi vicepreşedinte al Comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor. În 2007, imediat după aderarea României la Uniunea Europeană, a fost europarlamentar.
Attila Kelemen era arbitru internaţional în cadrul Federaţiei Chinologice Internaţionale. A fost vicepreşedinte în Colegiul Medicilor Veterinari din România, vicepreşedinte al Federaţiei Ecvestre Române şi membru în JokeyClub România.

Citeste si

Urmariți Ceasul Cetății si pe Google News

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like

👇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button