back to top
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
22.6 C
Târgu Mureș
RON - Română (nou) leu
EUR
4,98
USD
4,57
GBP
5,84
22.6 C
Târgu Mureș
spot_img
Prim-planVIDEO: Fostul primar Florea a fost scos La tablă

VIDEO: Fostul primar Florea a fost scos La tablă

Data:

În emisiunea La tablă de la M9 tv, Dorin Florea (fostul primar pentru 20 de ani al municipiului Târgu Mureș) a venit pentru a răspunde acuzațiilor cât ar fi furat, așa cum circulă pe bursa zvonurilor, dacă va candida din nou pentru funcția de edil, ce reproșuri își face și ce mare director din administrație este considerat o greșeală.

Din păcate, timpul fiind extrem de redus și o emisiune pregătită să înceapă în direct, înregistrarea nu a reușit să lămurească o groază de aspecte, iar multe întrebări n-am apucat să le formulez. I-am smuls însă promisiunea că va veni pentru partea a doua. Oricum, ultima oară când a fost scos la tablă a fost pe vremea când era la liceu. A venit momentul să o facă din nou.

Puteți urmări emisiunea AICI.

Urmărește-ne pe Google News

CeasulCetatii.ro este un proiect de jurnalism care își păstrează independența față de orice influență politică, ideologică sau comercială.

Dacă doriți să susțineți jurnalismul independent, puteți contribui cu donații către CeasulCetatii.ro aici.

De ce să ne susții?

Susținerea jurnalismului independent: Donând la CeasulCetatii.ro contribuiți direct la menținerea unei surse de informare neafiliate politic sau comercial. Acest lucru asigură că informațiile sunt prezentate obiectiv și fără influențe externe.

 

 

 

Tiberiu Lovin
Tiberiu Lovinhttp://ceasulcetatii.ro/
În 2007, Lovin s-a orientat către presa online, unde a dezvoltat blogul Reporter Virtual, transformat în site și la final în portal, după care l-a vândut unui grup de investitori. A fost primul site dedicat presei cu un succes constant și cu numeroși cititori, cu un vârf de aproape 100.000 de unici zilnic. În 2009 a renunțat la presa scrisă, iar de atunci a realizat mai multe site-uri de știri. Ultimul fiind Ceasul Cetății, după mutarea sa peste noapte din București la Târgu Mureș, în căutarea unei tihne imposibile în capitală. În paralel a înventat emisiunea La tablă, una de dezbateri ce are loc la cea mai importantă televiziune din oraș: M9 tv. Visul său rămâne să-și găsească răgazul de a scrie cărți.

Distribuie:

Populare

Recomandari
Related

Spectacol caritabil pentru salvarea vieții unui jurnalist

De ceva vreme, jurnalistul Ioan Ceaușescu se luptă pentru...

Start pentru construcția Institutului Inimii, proiect marca Horațiu Suciu

Datorită prof. dr. Horațiu Suciu, Târgu Mureș va beneficia...

Patrioții de pe stadion și scârba națională

Sportul reușește miracolul de a aduna poporul la un...

Meciul care a făcut istorie: România-Ucraina 3-0

Victorie de astăzi a făcut istorie pentru echipa națională...